Blog, Podcast

Kdo in kaj je Eko Brlog in o čem bomo govorili?

Epizoda 1: Kdo in kaj je Eko Brlog in o čem bomo govorili?

 

POSLUŠAJ NA: ANCHOR | APPLE PODCASTS | SPOTIFY | CASTBOX | GOOGLE PODCAST

 

V naši prvi epizodi boste nekoliko bolj spoznali Ekorl Bog in ljudi (ter živali), ki ga sestavljamo.

Na kratko vam predstavim kako je Eko Brlog sploh nastal, ekipo (oz. družino), ki se skriva za njim in našo vizijo. Nekaj besed povem tudi o sebi, saj boste ob poslušanju večkrat v moji družbi in se mi zdi fino, da se bolje spoznamo.

 

Anja, Karel in Adam

 

Sicer pa bomo na našem Podcastu v družbi različnih strokovnjakov iz področja zdravja in oskrbe živali, govorili o nam najljubši temi: o naših kosmatincih. Podcast bo posnet kot (upam da ;)) sproščen pogovor o prehrani in na sploh zdravju psov in mačk. Govorili bomo o alternativnih načinih zdravljenja, preventivi in vseh drugih temah, ki zanimajo ljubitelje živali. K sodelovanju sem povabila zanimive sogovornike, ki bodo z nami delili svoje izkušnje in nam pomagali z nasveti za čimbolj zdravo in kakovostno življenje naših ljubljenčkov. Pa tudi o okolju bomo kakšno rekli, brez tega seveda ne gre.

 

Če imaš kakšno željo/predlog/ vprašanje, nam pošlji e-mail na info@eko-brlog.com.

Pa tudi sicer bom vesela kakšne povratne informacije. 🙂

 

Za več uporabnih informacij in aktualnega dogajanja v Eko Brlogu, se ne pozabi prijaviti na naše e-novičke! Ob vpisu prejmeš kodo za 10% popust na celoten nakup ter brezplačno e-knižico z napotki za zdrave kosmatince.

 

Vabim te tudi v našo družbo na Facebooku in Instagramu!

 

Se slišimo prihodnjič, do takrat pa ti želim en čudovit teden!

 

Anja

Podobni prispevki