V tej kategoriji so prikazani izdelki, ki so bili rabljeni in iščejo novega lastnika. Prodajajo se po simbolični ceni, a po principu videno-kupljeno. Vračila za te izdelke niso mogoča.

Prikaz vseh 12 rezultatov

Prikaži filtre
Zapri

KOT NOVO – Cufa 10 cm pisana

1,75 
Bombažna cufa pisanih odtenktih (modra, zelena, rumena, rdeča in siva). Primerna za manjše pse ali mladičke. Dolžina med vozloma je 10 cm, debelina vrvi pa ok. 1,5 cm.
Zapri

KOT NOVO – Oprsnica mrežasta črna

4,00 
Oprsnica iz mrežastega materiala črne barve, nekoliko elastična. Plastične zaponke. Znamka neznana. Obseg pri vratu: ok. 20cm Obseg v prsnem košu: največ 36cm (je nastavljivo)  
Zapri

KOT NOVO – Ovratnica naravna

1,64 
Ovratnica iz vrvi, z usnjenimi vstavki na koncu. Primerna za obseh vratu 45-55cm. Znamka neznana.
Zapri

KOT NOVO – Plašček prešiti črno bel

20,00 
Topel prešit bel plašček, s črnim flisom.Pripenjanje okoli pasu s širokim mehkim trakom na ježka. Rabljeno, zelo lepo ohranjeno. Znamka neznana. Dolžina: ok. 40cm Obseg prilagodljiv.
Zapri

KOT NOVO – Povodec bež 120cm

3,00 
Povodec v bež barvi s kovinsko zaponko. Brez znakov uporabe. Znamka neznana. Širina: 2cm Dolžina: 120cm
Zapri

KOT NOVO – Pulover DG Dog Gear črn/bež

10,00 
Pulover DG Dog Gear črn/bež. Brez znakov uporabe. Rabljno, kot novo. Dolžina: 40cm (dolžina od vratu do konca - 34cm) Obseg v prsnem košu: 38cm
Zapri

RABLJENO – Kratek povodec Ruffwear Quick Draw

10,00 
KOT NOVO! Kratek povodec Ruffwear Quick Draw. Gre za povodec, ki ga pripnete na katerokoli ovratnico in nato ovijete okoli ovratnice. Ko se znajdete v situaciji, da potrebujete povodec, enostavno potegnete za ročaj in povodec imate pri roki. (Glej priložene slike.)
  • Povodec je primeren za ovratnice: od 38cm do 68cm.
  • Povodec pripet na ovratnico ustreza dolžini: od 33cm do 58cm.
  • Raztegnjen povodec ustreza dolžini: od 48cm do 71cm (odvisno od vaše nastavitve).
Zapri

RABLJENO – Ovratnica Classic Hound rjava z vzorcem

5,00 
Bombažna ovratnica Classic Hound rjava z vzorcem. Vidnih nekaj znakov uporabe, a lepo ohranjeno. Širina: 2,5cm Primerna za obseg vratu do 30cm.  
Zapri

RABLJENO – Pulover iz flisa pisan

10,00 
Pulover iz flisa v pisanem vzorcu. Z rokavi za vse 4 tačke. Rabljno, pisani del je nekoliko zmuckan. Brez funkcionalnihpoškodb. Dolžina: 48cm (dolžina od vratu do konca - 31cm) Obseg v prsnem košu: 42cm
Zapri

RABLJENO – Pulover iz flisa Spoiled Bratzwear kravica

10,00 
Pulover iz flisa Spoiled Bratzwear s kapuco.  Z rokavi za vse 4 tačke. Ima kravju vzorec, vključno z ušesi in snemljivim vimenom (na ježke). Rabljno, nekoliko zmuckano a lepo ohranjeno. Vidna napaka na vrvici za zateg kapuce. Dolžina: ok. 37cm Obseg v prsnem košu: ok. 42cm
Zapri

RABLJENO – Štrikan pulover ročno delo pisan

15,00 
Štrikan pulover s prednjimi rokavi ročne izdelave v lepih pisani preji. Mehak na otip. Rabljno, z nekaj muckami. Nepoškodovano. *Barve so bolj pisane kot an fotografiji: svetlo roza, siva in zeleno-rumena (skoraj fluorescentna) Cena novega je bila 50€. Dolžina: 45cm (dolžina od vratu do konca - 35cm) Obseg v prsnem košu: 32cm (razegljivo) Dolžina rokavov: 9cm
Zapri

RABLJENO – Tulec iz flisa črn

1,00 
Tulec iz flisa. Namenjen zaščiti vratu/uhljev. Brez znakov uporabe. Dolžina: 37cm Obseg: 14-18cm (na eni strani širši kot na drugi - stožec)