Prikaz vseh 10 rezultatov

Feedko – Govedina in oves (Beef n’ oat)

37,79 
Ta dehidrirana hrana slovenskega porekla, je sestavljena iz govejega mesa, jeter, ovsenih kosmičev, zelenjave in vitaminov in mineralov. Enostavna priprava za svež zdrav obrok: dodate toplo vodo ali neslano juho in olje, počakate vsaj 10 minut in ponudite je pripravljen. Psi so vsejede živali, zato potrebujejo uravnoteženo in raznoliko prehrano. Dobro prebavljajo meso, žita, zelenjavo in maščobe. Feedko obroki so zato skrbno formulirani ter prilagojeni okusu in različnim potrebam odraslih psov.    
Dodaj v košarico

Feedko – Puran in oves (Turkey n’ oat)

37,79 
Ta dehidrirana hrana slovenskega porekla, je sestavljena iz puranjega mesa, piščančjih jeter, ovsenih kosmičev, zelenjave in vitaminov in mineralov. Enostavna priprava za svež zdrav obrok: dodate toplo vodo ali neslano juho in olje, počakate vsaj 10 minut in ponudite je pripravljen. Psi so vsejede živali, zato potrebujejo uravnoteženo in raznoliko prehrano. Dobro prebavljajo meso, žita, zelenjavo in maščobe. Feedko obroki so zato skrbno formulirani ter prilagojeni okusu in različnim potrebam odraslih psov.    
Dodaj v košarico

Herrmann’s BIO krompirjevi kosmiči

5,94 
BIO krompirjevi kosmiči so odlična dopolnila hrana, ki bo praktična za vse, ki sami pripravljajo obroke svojim psom in mačkam, pa zelenjave nimajo vedno pri roki oz. se jim je ne da pripravljati. 10g suhe zelenjave odgovarja 100g sveže zelenjave. *Hrana je dopolnilna in jo je potrebno kombinirati s kakovostnim virom živalskih beljakovin.  
Dodaj v košarico

Herrmann’s BIO proseni kosmiči

4,24 
BIO proseni kosmiči so odlična dopolnila hrana, ki bo praktična za vse, ki sami pripravljajo obroke svojim psom in mačkam, pa zelenjave nimajo vedno pri roki oz. se jim je ne da pripravljati. 10g suhe zelenjave odgovarja 100g sveže zelenjave. *Hrana je dopolnilna in jo je potrebno kombinirati s kakovostnim virom živalskih beljakovin.  
Dodaj v košarico

Herrmann’s BIO riževi kosmiči

4,24 
BIO riževi kosmiči so odlična dopolnila hrana, ki bo praktična za vse, ki sami pripravljajo obroke svojim psom in mačkam, pa zelenjave nimajo vedno pri roki oz. se jim je ne da pripravljati. 10g suhe zelenjave odgovarja 100g sveže zelenjave. *Hrana je dopolnilna in jo je potrebno kombinirati s kakovostnim virom živalskih beljakovin.  
Dodaj v košarico

SANADOG sušena hrana – govedina

23,99 
Izjemno kakovostna na zraku sušena dopolnilna hrana z govedino. Ta monoproteinska hrana brez žit je tudi odličen nadomestek za pse, ki se sicer prehranjujejo s surovo hrano.
Dodaj v košarico

SANADOG sušena hrana – jagnjetina

25,99 
Izjemno kakovostna na zraku sušena dopolnilna hrana  z jagnjetino. Ta monoproteinska hrana brez žit je tudi odličen nadomestek za pse, ki se sicer prehranjujejo s surovo hrano.
Dodaj v košarico

SANADOG sušena hrana – konj

25,99 
Izjemno kakovostna na zraku sušena dopolnilna hrana s konjem. Ta monoproteinska hrana brez žit je tudi odličen nadomestek za pse, ki se sicer prehranjujejo s surovo hrano.
Dodaj v košarico

SANADOG sušena hrana – losos

23,99 
Izjemno kakovostna na zraku sušena dopolnilna hrana  z lososom. Ta monoproteinska hrana brez žit je tudi odličen nadomestek za pse, ki se sicer prehranjujejo s surovo hrano.
Dodaj v košarico

SANADOG sušena hrana – žuželke

25,99 
Izjemno kakovostna na zraku sušena dopolnilna hrana z žuželkami. Ta monoproteinska hrana brez žit je tudi odličen nadomestek za pse, ki se sicer prehranjujejo s surovo hrano.
Dodaj v košarico