Prikaz vseh 23 rezultatov

Darilce – izpolnjevalec želja

3,95 
Podarite željo v kozarčku. Idealno kot manjše darilo ali kot voščilnica! Mali izpolnjevalec želja je kot nalašč za to, da ljubljenim poveste, kaj jim želite. Upamo, da le na najboljše. :)
Dodaj v košarico

Eko Brlog Darilni bon

10,00 40,00 
Ker menimo, da so najlepša darila tista, ki so iz srca (in seveda tista, ki bodo dejansko v rabi...), smo se vam odločili ponuditi možnost nakupa Eko Brlog darilnega bona, za tistega/tisto posebnega/posebno živaloljubca/živaloljubko v vašem življenju.   Izbirate lahko med darilnimi boni za 10€, 20€ ali 40€ oz. jih poljubno kombinirate.  

EKO BRLOG eko nakupovalna vrečka

2,49 
Klasična nakupovalna eko vrečka z Eko Brlog motivom.
 • Vrečka je narejena iz 100% ekološkega česanega bombaža.
 • Ima certifikat Global Organic Textile Standard (GOTS).
 • Vrečka je CO2 nevtralna z 90% redukcijo CO2 emisij.
 • Proizvajalec je član Fair Wear Foundation – neodvisne neprofitne organizacije, ki se trudi izboljšati delovne pogoje v tekstilni industriji.
 
Dodaj v košarico

Gumica z metuljčkom (z dobrodelno noto) Funky Dog

9,50 
Ročno narejeni metuljčki za elegantne in 'odštekane' pse in mačke in njihove ljudi, ki obenem podpirajo svoje prijatelje v zavetiščih. Vsi izdelki so narejeni na Češkem, izdelujejo pa jih mamice na materinskem dopustu, ki potrebujejo dodaten zaslužek, ter ljudje s posebnimi potrebami v varovanih delavnicah. Vsakemu kužku pristaja metuljček. A FUNKY DOG metuljček je znak podpore živalim v stiski. 2,15€ od cene izdelka gre v zavetišča oz. živaloljubne organizacije.  

Krmilnik za ježe

8,45 
Tukaj se lahko ježki pogostijo po mili volji! Razkošno napolnjen krmilnik z najboljšimi sestavinami - v bistvu kar bife na prostem. Je priljubljeno počivališče za lačne ježke – kjer uživajo in si napolnijo baterije. Krmilnico iz naravnega kartona je enostavno napolniti in postaviti. Okusna hrana za ježke bo morebitne obiskovalce zagotovo kmalu zamikala. Vsebuje 200g hrane za ježe.
 • 100% kakovostno - hrana bogata z živalskimi beljakovinami in žuželkami
 • 100 % primerno za vrsto – sestava krme, ki jo priporočajo zavetišča za divje živali
 • 100 % pošteno - izdelano v Nemčiji na delavnicah za invalide
 • 100 % trajnostno – popolnoma brez plastike in primerno za ponovno polnjenje
       
Dodaj v košarico

Krmilnik za ptičke BIO

8,45 
Tukaj se lahko ptički pogostijo po mili volji! Razkošno napolnjen krmilnik z najboljšimi BIO zrnatimi sestavinami - v bistvu kar bife na prostem. BIO samopostrežni krmilnik iz naravnega kartona je enostaven za polnjenje in obešanje. Vaši pernati prijatelji se lahko udobno namestijo na robustno leseno gredo in si postrežejo po mili volji. Ptičja krmilnica vključuje vrvico za obešanje, 200 g okusne ekološke krme in gredo za počivanje. Ptičje seme je certificirano organsko (DE-ÖKO-006)        
Dodaj v košarico

Krmilnik za veverice

8,45 
Tukaj se lahko veverice pogostijo po mili volji! Razkošno napolnjen krmilnik z najboljšimi zrnatimi sestavinami - v bistvu kar bife na prostem. Je priljubljeno počivališče za veverice – kjer uživajo in si napolnijo baterije. Krmilnik iz naravnega kartona preprosto postavite na zaščiteno mesto in ga enostavno napolnite. Energijska postaja, ob kateri veverice zaplešejo od veselja! Hranilna postaja vsebuje lesene palčke in vrvico za pritrditev na deblo ali vejo, ter 200 gramov okusne hrane.
 • 100% kakovostno - hrana bogata z živalskimi beljakovinami in žuželkami
 • 100 % primerno za vrsto – sestava krme, ki jo priporočajo zavetišča za divje živali
 • 100 % pošteno - izdelano v Nemčiji na delavnicah za invalide
 • 100 % trajnostno – popolnoma brez plastike in primerno za ponovno polnjenje
       
Dodaj v košarico

Mala malica za ježe

2,95 
Prgišče kakovostne hrane za naše bodičaste prijatelje. Ponudimo zaščiteno pred dežjem in postreženo v ravni skledi ali v krmilnici na prostem - idealno za lačne ježke.    
Dodaj v košarico

Mala malica za ptičke

2,95 
Prgišče kakovostne hrane za naše pernate prijatelje. Preprosto potresemo, postrežemo v majhni skledi ali nasujemo v krmilnico na prostem. Mešanica med drugim vsebuje zrna, semena in arašide. Ampak hej: roke proč, to ni zate!  
Dodaj v košarico

Mala malica za veverice

2,95 
Prgišče kakovostne hrane za veverice. Ponudimo zaščiteno pred vremenskimi vplivi v majhni skledici ali v krmilnici na prostem - idealno za utrujene veverice.    
Dodaj v košarico

Pasja ura

9,90 
Psov res neradi puščamo v avtomobilih. A zagotovo pride kdaj do trenutka, ko  moramo našega kužka pustiti za nekaj minut v avtu zaradi nujnih opravkov*. Pomembno je, da mu zagotovimo vse potrebno – klimo, senco, zrak in vodo … Pa tudi, da se vrnemo, kakor hitro je mogoče! Pasja ura je infrmativna ura (v obliki parkirne ure), kjer označite čas prihoda, da mimoidočih ne bo skrbelo za psička v avtu. S tem boste dali mimoidočim vedeti, da je za psa poskrbljeno in da v avtu ni pozabljen. *Psa v avtu nikakor ne puščajte v veliki vročini, ne glede na nujnost situacije.
Dodaj v košarico

Pisane semenske bombice

5,95 
Semenske bombice niso več le rjave, ampak so na voljo v različnih barvah. Že od prve sekunde so tu, da naredijo vaš svet malo bolj barvit. Samo vrzite jih na zemljo, počakajte (na naslednji dež) in se veselite novih rastlin! Iz teh pisanih kroglic namreč v kratkem času zrastejo pisani cvetovi. Odlično darilce za otroke (in otroke po srcu!). En paket vsebuje 25 pisanih cvetličnih kroglic, premera 1 cm.    
Dodaj v košarico

Semena Bienenwohl za čmrlje

4,95 
Ta šik škatlica vsebuje 30 gramov semen in spremeni približno 30 m² površine v travnik divjih cvetov, bogat z nektarjem. Mešanica je zasnovana posebej za čmrlje in med drugim vsebuje lucerno, ognjič, godetio, navadni ožepek, origano, gadovec in številne druge dobrote za naše krilate prijatelje.      
Dodaj v košarico

Semena Bienenwohl za metulje

4,95 
Ta šik škatlica vsebuje 30 gramov semen in spremeni približno 30 m² površine v travnik divjih cvetov, bogat z nektarjem. Mešanica je posebej prilagojena metuljem in med drugim vsebuje navadni kokalj, origano, modri glavinec, rman, žajbelj, baziliko in številne druge dobrote za naše krilate prijatelje.      
Dodaj v košarico

Semena Fiese Wiese (preporosto naravno)

8,95 
Ta preprosta in običajna mešanica semen je sestavljena iz avtohtonih plevelov, kot so osat, kopriva, regrat, kislica, zlatica in navadni vratič. Ne glede na to, ali gre za golo mesto na vrtu ali cvetlični lonec na balkonu ali okenski polici, ta tubica ponuja priložnost za spontano zasaditev cvetličnega travnika. Preprosto odprite kartonasto tubo, raztresite semena in bodite srečni. Ena doza zadostuje za zasaditev pribl. 5 m².  
Dodaj v košarico

Semena Friedvoll & Verträumt (mirno in zasanjano)

8,95 
Vonj divjih cvetov iz te mešanice semen je tako očarljiv kot pogled na njihove bele in modre cvetove in vas vabi, da se umirite, sanjate in se sprostite. Ne glede na to, ali gre za golo mesto na vrtu ali cvetlični lonec na balkonu ali okenski polici, ta tubica ponuja priložnost za spontano zasaditev cvetličnega travnika. Preprosto odprite kartonasto tubo, raztresite semena in bodite srečni. Ena doza zadostuje za zasaditev pribl. 5 m².  
Dodaj v košarico

Semena Süß & Summend (sladko in brenčavo)

8,95 
Ne glede na to, ali gre za golo mesto na vrtu ali cvetlični lonec na balkonu ali okenski polici, ta tubica ponuja priložnost za spontano zasaditev cvetličnega travnika. Preprosto odprite kartonasto tubo, raztresite semena in bodite srečni. Ena doza zadostuje za zasaditev pribl. 5 m². Ta mešanica semen je namenjena vsem sladkosnedom, ki želite čebelice privabiti s pomočjo te čudovito dišeče mešanice divjih cvetov, da ne bi ponehala ponudba naravnih dobrot.  
Dodaj v košarico

Semena Wild & Bunt (divje in pisano)

8,95 
Za vse vrtne upornike, ki imajo lepoto raje kot popolnost. Divje cvetlice v mešanici "Wild & Bunt" so pisane in silovite ter spreminjajo puste površine v vesele naravne oaze. Ne glede na to, ali gre za golo mesto na vrtu ali cvetlični lonec na balkonu ali okenski polici, ta tubica ponuja priložnost za spontano zasaditev cvetličnega travnika. Preprosto odprite kartonasto tubo, raztresite semena in bodite srečni. Ena doza zadostuje za zasaditev pribl. 5 m².  
Dodaj v košarico

Voščilnica Let Love Grow

3,95 
To je čisto posebna voščilnica s priloženim semenskim papirjem v obliki srca. Obdarjenec ga lahko posadi in še dolgo uživa v cvetočih 'sadovih' vašega darila.
Dodaj v košarico

Voščilnica Miška s srcem

3,95 
To je čisto posebna voščilnica s priloženim semenskim papirjem v obliki oblačka s srcem. Obdarjenec ga lahko posadi in še dolgo uživa v cvetočih 'sadovih' vašega darila.
Dodaj v košarico

Voščilnica Ptica svobode

3,95 
To je čisto posebna voščilnica s priloženim semenskim papirjem v obliki ptice. Obdarjenec ga lahko posadi in še dolgo uživa v cvetočih 'sadovih' vašega darila.
Dodaj v košarico

Voščilnica Sproščene živali

3,95 
To je čisto posebna voščilnica s priloženim semenskim papirjem v obliki drevesa. Obdarjenec ga lahko posadi in še dolgo uživa v cvetočih 'sadovih' vašega darila.
Dodaj v košarico

Voščilnica Zmaj v vetru

3,95 
To je čisto posebna voščilnica s priloženim semenskim papirjem v obliki zmaja. Obdarjenec ga lahko posadi in še dolgo uživa v cvetočih 'sadovih' vašega darila.
Dodaj v košarico