Prikazovanje 1–27 od 61 rezultatov

BUNCH – Govedina s korenjem in jabolkom

3,49 
Sveža govedina, s hranili bogata drobovina, sveže korenje, sočna jabolka in borovnice naredijo ta recept pravo kulinarično poslastico za vašega kosmatinca. Rjavi riž je popoln za energijo in sitost vašega psa – vrhunski vir dobrih ogljikovih hidratov! Recept dopolnjuje skrbna mešanica visokokakovostnega olja ogrščice, šipka, olja iz jeter polenovke in alg.
Dodaj v košarico

BUNCH – Jagnjetina z bučo in borovnicami

4,49 
Sveža jagnjetina, krepka buča, aromatični koromač in s hranili bogata chia semena se združijo v ta jagnječji meni, da ustvarijo okusno pojedino za vašega štirinožnega prijatelja. Dodatek sočnih jabolk in slastnih borovnic poskrbi za harmonično ravnovesje in daje receptu dodatno svežino. Recept je obogaten z mešanico visokokakovostnega olja ogrščice, šipka, apnenčastih alg in moke iz morskih alg.
Dodaj v košarico

BUNCH – Konj s pastinakom in brusnicami

4,79 
Aromatično konjsko meso, nežen pastinak, hranljiva kvinoja in sočne brusnice se združijo v tem konjskem receptu, da ustvarijo pravo pojedino za vašega štirinožnega prijatelja. Skrbna mešanica visokokakovostnega olja ogrščice, šipka, olja jeter polenovke, apnenčaste alge in moke iz morskih alg dopolnjuje ta ekskluzivni meni, ki je še posebej primeren za občutljive štirinožne prijatelje in pse z alergijami in intolerancami.
Dodaj v košarico

BUNCH – Koza s topinamburjem in timijanom

4,99 
Kozje meso najvišje kakovosti, nežen topinambur, sočna breskev in visokokakovostno olje žafranike se v tem kozjem meniju združujejo v kulinarično poslastico za vašega štirinožnega prijatelja. Skrbna mešanica visokokakovostnega repičnega olja, timijana, šipka, apnenčastih alg in moke iz morskih alg zaokrožuje ta ekskluzivni recept.
Dodaj v košarico

BUNCH – Kunec s sladkim krompirjem in hruško

4,39 
Mehko kunčje meso, slasten sladki krompir, marelica, hranilno bogata konoplja in harmonična kombinacija buč, špinače, jabolk in hrušk se združijo v ta kunčji meni, da ustvarijo okusen recept za vašega štirinožnega prijatelja. Skrbna mešanica visokokakovostnega sončničnega olja, šipka, apnenčastih alg in moke iz morskih alg zaokrožuje ta ekskluzivni meni.
Dodaj v košarico

BUNCH – Piščanec z bučko in mangom

3,49 
Nežen piščanec, okusne bučke, slastna buča in eksotični mango se zlijejo v tem piščančjem receptu in ustvarijo simfonijo okusov za vašega štirinožnega prijatelja. Jedilnik dopolnjuje skrbna mešanica visokokakovostnega olja ogrščice, šipka, olja polenovke in alg.
Dodaj v košarico

BUNCH – Raca z rdečo peso in breskvami

4,39 
Mehko račje meso, aromatična peteršiljeva korenina, rdeča pesa in hrustljavi sezam so osnova našega račjega menija, ki s harmonično kombinacijo špinače, sladke hruške, hrustljavega jabolka in sočne breskve postane kulinarični vrhunec za vašega štirinožca. Previdna mešanica visokokakovostnega olja ogrščice, šipka, apnenčaste alge in moke iz morskih alg zaokrožuje ta ekskluzivni meni.
Dodaj v košarico

Edgard & Cooper BIO govedina s kokosom in chia semeni

1,99 
BIO hrana z govedinoje polnovredna mokra hrana za pse brez žit, z dodatkom kokosa in chia semen.
 • Sveže sadje, jagodičevje in zelenjava z zelišči
 • Brez kostne moke predelane iz živalskih delov, umetnih barvil in arome
 • Embalaža se 100% reciklira
Dodaj v košarico

Edgard & Cooper BIO puran s kokosom in chia semeni

1,99 
BIO hrana s puranom je polnovredna mokra hrana za pse brez žit, z dodatkom kokosa in chia semen.
 • Sveže sadje, jagodičevje in zelenjava z zelišči
 • Brez kostne moke predelane iz živalskih delov, umetnih barvil in arome
 • Embalaža se 100% reciklira
Dodaj v košarico

Edgard & Cooper BIO riba s koromačem in korenjem

1,99 
BIO hrana s svežimi ribami je polnovredna mokra hrana za pse brez žit, z dodatkom korenja in komarčka.
 • Sveže sadje, jagodičevje in zelenjava z zelišči
 • Brez kostne moke predelane iz živalskih delov, umetnih barvil in arome
 • Embalaža se 100% reciklira
Dodaj v košarico

Herrmann’s – BIO gos za pasje mladičke

2,19 4,29 
To je čudovita in  slastna BIO mokra hrana za pasje mladičke z gosjo, špinačo, jagodičevjem in lanenim oljem. Ne vsebuje glutena, žit in laktoze, zato je primerna tudi za marsikaterega občutljivega psa.

Herrmann’s – BIO govedina za pasje mladičke

2,19 4,29 
Herrmann’s Manufaktur trdno verjame, da si prav vsak ljubljenček zasluži vrsti primerno in zdravo prehrano, ne glede na starost ali pasmo. To je čudovita in  slastna BIO mokra hrana za pasje mladičke z govedino, jabolkom in ovsenimi kosmiči.

Herrmann’s BIO piščančja jetra

1,84 
Herrmann’s Manufaktur trdno verjame, da si prav vsak ljubljenček zasluži vrsti primerno in zdravo prehrano, ne glede na starost ali pasmo. Naravno prehransko dopolnilo Herrmann's Manufaktur iz BIO piščančjih jeter, srca in indijskega trpotca, omogoča kreativno pripravo obrokov s poljubnim dodajanjem mesa, zelenjave in sadja. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse in mačke s takšnimi preobčutljivostmi.
Dodaj v košarico

Herrmann’s čisto meso – BIO govedina

2,64 4,42 
Herrmann’s Manufaktur trdno verjame, da si prav vsak ljubljenček zasluži vrsti primerno in zdravo prehrano, ne glede na starost ali pasmo. Slastna in ekološka Herrmann's Manufaktur 100% BIO govedina, omogoča kreativno pripravo obrokov s poljubnim dodajanjem zelenjave in sadja. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse in mačke s takšnimi preobčutljivostmi.

Herrmann’s čisto meso – BIO piščanec

2,29 4,42 
Herrmann’s Manufaktur trdno verjame, da si prav vsak ljubljenček zasluži vrsti primerno in zdravo prehrano, ne glede na starost ali pasmo. Slasten in ekološki Herrmann's Manufaktur 100% BIO piščanec, omogoča kreativno pripravo obrokov s poljubnim dodajanjem zelenjave in sadja. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse in mačke s takšnimi preobčutljivostmi.

Herrmann’s čisto meso – BIO puran

2,29 4,42 
Herrmann’s Manufaktur trdno verjame, da si prav vsak ljubljenček zasluži vrsti primerno in zdravo prehrano, ne glede na starost ali pasmo. Slasten in ekološki Herrmann's Manufaktur 100% BIO puran, omogoča kreativno pripravo obrokov s poljubnim dodajanjem zelenjave in sadja. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse in mačke s takšnimi preobčutljivostmi.

Herrmann’s čisto meso – BIO raca

2,64 4,42 
Herrmann’s Manufaktur trdno verjame, da si prav vsak ljubljenček zasluži vrsti primerno in zdravo prehrano, ne glede na starost ali pasmo. Slastna in ekološka Herrmann's Manufaktur 100% BIO raca, omogoča kreativno pripravo obrokov s poljubnim dodajanjem zelenjave in sadja. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse in mačke s takšnimi preobčutljivostmi.

Herrmann’s čisto meso – divjačina

2,64 4,42 
Herrmann’s Manufaktur trdno verjame, da si prav vsak ljubljenček zasluži vrsti primerno in zdravo prehrano, ne glede na starost ali pasmo. Slastna in ekološka hrana Herrmann's Manufaktur 100% divjačinsko meso in organi, omogoča kreativno pripravo obrokov s poljubnim dodajanjem zelenjave in sadja. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse in mačke s takšnimi preobčutljivostmi.

Herrmann’s čisto meso – kenguru

2,64 4,42 
Herrmann’s Manufaktur trdno verjame, da si prav vsak ljubljenček zasluži vrsti primerno in zdravo prehrano, ne glede na starost ali pasmo. Slastna in ekološka hrana Herrmann's Manufaktur 100% kengurujevo meso in organi, omogoča kreativno pripravo obrokov s poljubnim dodajanjem zelenjave in sadja. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse in mačke s takšnimi preobčutljivostmi.

Herrmann’s čisto meso – konj

2,64 4,42 
Herrmann’s Manufaktur trdno verjame, da si prav vsak ljubljenček zasluži vrsti primerno in zdravo prehrano, ne glede na starost ali pasmo. Slastna in ekološka Herrmann's Manufaktur 100% konjsko meso in organi, omogoča kreativno pripravo obrokov s poljubnim dodajanjem zelenjave in sadja. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse in mačke s takšnimi preobčutljivostmi.

Herrmann’s čisto meso – koza

4,42 
Herrmann’s Manufaktur trdno verjame, da si prav vsak ljubljenček zasluži vrsti primerno in zdravo prehrano, ne glede na starost ali pasmo. Slastna in ekološka Herrmann's Manufaktur 100% kozje meso in organi, omogoča kreativno pripravo obrokov s poljubnim dodajanjem zelenjave in sadja. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse in mačke s takšnimi preobčutljivostmi.
Dodaj v košarico

Herrmann’s čisto meso – kunec

4,42 
Herrmann’s Manufaktur trdno verjame, da si prav vsak ljubljenček zasluži vrsti primerno in zdravo prehrano, ne glede na starost ali pasmo. Slastna in ekološka hrana Herrmann's Manufaktur 100% kunčje meso in organi, omogoča kreativno pripravo obrokov s poljubnim dodajanjem zelenjave in sadja. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse in mačke s takšnimi preobčutljivostmi.

Herrmann’s dodatek k mesu – brezmesni meni

1,84 3,89 
Herrmann’s Manufaktur trdno verjame, da si prav vsak ljubljenček zasluži vrsti primerno in zdravo prehrano, ne glede na starost ali pasmo. Slasten in ekološki Herrmann's Manufaktur brezmesni meni iz  BIO korenčka, BIO krompirja, BIO jabolk, BIO hrušk in BIO banane, omogoča kreativno pripravo  in je odličen dodatek mesu in organom (svežim, kuhanim ali konzerviranim). Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse in mačke s takšnimi preobčutljivostmi.

Herrmann’s dodatek k mesu – smoothie

1,84 3,89 
Herrmann’s Manufaktur trdno verjame, da si prav vsak ljubljenček zasluži vrsti primerno in zdravo prehrano, ne glede na starost ali pasmo. Slasten in ekološki Herrmann's Manufaktur smoothie iz BIO korenja, BIO jabolk, BIO bučk, BIO kutine in BIO lanenega olja, omogoča kreativno pripravo  in je odličen dodatek mesu in organom (svežim, kuhanim ali konzerviranim). Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse in mačke s takšnimi preobčutljivostmi.

Herrmann’s dodatek k mesu – zelenjavni lonec

1,84 3,89 
Herrmann’s Manufaktur trdno verjame, da si prav vsak ljubljenček zasluži vrsti primerno in zdravo prehrano, ne glede na starost ali pasmo. Slastna in ekološka Herrmann's Manufaktur zelenjavni lonec iz BIO sladkega krompirja, buče, bučk in sadja (mešanica jagodičja), omogoča kreativno pripravo  in je odličen dodatek mesu in organom (svežim, kuhanim ali konzerviranim). Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse in mačke s takšnimi preobčutljivostmi.

Herrmann’s klasik – BIO gos z ajdo

3,99 
Dopolnilna mokra hrana za odrasle pse z BIO gosjo in ajdo.
 • 50 % BIO gosjega mesa, ki je bogato z beljakovinami in lahko prebavljivo.
 • Jabolko je hranilna bomba z več kot 30 vitamini, minerali in elementi v sledovih, vsebuje pa tudi črevesu prijazni pektin.
 • Ajda NI žito in je brez glutena, zagotavlja pa številne pomembne minerale.
 • Kokosovi kosmiči vsebujejo vlaknine, maščobne kisline in pomembne vlaknine; lahko delujejo proti glistam.
Dopolnilna hrana za pse.
Dodaj v košarico

Herrmann’s klasik – BIO govedina s sladkim krompirjem

4,39 
Dopolnilna mokra hrana za odrasle pse z BIO govedino in sladkim krompirjem.
 • 50 % puste BIO govedine z visoko vsebnostjo beljakovin.
 • Bučke zagotavljajo veliko kalcija, železa in magnezija.
 • Buča vsebuje karoten, vitamine in vlaknine.
 • Sladki krompir pravzaprav sploh ni krompir, je pa odličen vir ogljikovih hidratov in vlaknin.
 • Komarček je zaradi svojih eteričnih olj dober za občutljive želodce.
Dopolnilna hrana za pse.
Dodaj v košarico