Prikaz vseh 6 rezultatov

FIDELIS – Biotin prehransko dopolnilo 200g

17,79 
Vitamin biotin (vitamin H) in visoka vsebnost naravnega vitamina B za zdravo dlako in kožo. Uporabljate lahko v primeru za srbečice, pri izpadanju dlake, slabi kakovosti dlake, prhljaju, motnjah pigmentacije in ekcemu. Če pri menjavi dlake dodamo biotin, to pospeši menjavo – dlaka zraste ponovno zdrava in z optimalno pigmentacijo.  
Dodaj v košarico

FIDELIS – Morske alge v prahu prehransko dopolnilo 240g

5,99 
Moka iz morskih alg je naravni proizvod, ki ga pridobivajo iz alge "Ascophyllum nodosum". Za moko iz morskih alg je značilen visok delež dragocenih aminokislin (gradnikov beljakovin), vitaminov in mineralov. Moka iz morskih alg naravno vsebuje visok delež joda, ki je nujen za optimalno delovanje ščitnice. Moka iz morskih alg vsebuje veliko mineralov, kot so cink in karotenoidi, ki podpirajo presnovo kože, pigmentacijo dlake, nosu in blazinic tačk. Aminokislina lizin, ki jo vsebuje, vpliva na imunski sistem, izboljša se kondicija, pripravljenost za delo in dobro počutje.    
Dodaj v košarico

FIDELIS – norveško lososovo olje

3,99 10,99 
Čisto hladno stiskano lososovo olje, narejeno iz sveže ulovljenega norveškega lososa, podpira zdravje kože in dlake vašega psa, delovanje srca, imunski sistem in sklepe zahvaljujoč visoki vsebnosti omega-3 in omega-6 maščobnih kislin. Lososovo olje ima visok delež vitaminov B, ki so sicer občutljivi na toploto. Lososovo olje je zato v kombinaciji z oljem pšeničnih kalčkov idealno kot dopolnilo za alergike, ki ne morejo jesti komercialno pripravljene popolne hrane. Biološka dostopnost vitaminov iz naravnih olj je bistveno višja od vitamina v umetni (sintetični obliki).

FIDELIS – Pivski kvas prehransko dopolnilo 200g

4,99 
Pivski kvas ali pekovski kvas je enocelična gliva. Pivski kvas FIDELIS vašemu psu zagotavlja vitamine skupine B, dragocene aminokisline in elemente v sledovih, kot so biotin, folna kislina, železo in cink. Sestavine imajo dobro biološko razpoložljivost in se zato lahko idealno absorbirajo in izkoristijo. Hranila, ki jih vsebuje, podpirajo regeneracijo celic, kar je predpogoj za zdravo kožo in sijočo dlako.
Dodaj v košarico

Innovet Redonyl® Ultra – za zdravje kože in dlake

28,00 39,70 
Redonyl z integrirano PEA-um, maščobnimi kislinami in biotinom po znanstvenih raziskavah, učinkovito zmanjša srbež in eritem na koži. Za zdravje kože in dlake psov in mačk. Primerno za pse in mačke - na voljo v 2 pakiranjih (50mg in 150mg) - po 60 kapsul.

Naravni sirup Anima Strath

14,09 
Anima strath sirup vsebuje rastlinske beljakovine, maščobe in ogljikove hidrate, pa tudi 11 vitaminov, 19 mineralov (vključno s kalcijem, fosforjem, železom in selenom), 20 aminokislin in 11 pomembnih gradnikov, ki sodelujejo pri izgradnji organizma. Je odličen za podporo razvoju, rasti in imunskemu odgovoru organizma.
Dodaj v košarico