Kaj vam ponujamo?

Nudim vam celostno obravnavo vaše živali. Živali zdravim z bioresonanco, s pomočjo znanja s področja tradicionalne kitajske veterinarske medicine pa skušamo uvesti tudi energetsko najprimernejšo dieto za vašo žival. Kot velika ljubiteljica narave in okolja pa vam pomagam tudi pri detoksifikaciji vašega doma. Ta ima namreč pozitiven vpliv tako na zdravje in dobro počutje vaših živali, kakor tudi na celotno družino.

Storitve:

 • Zdravljenje z bioresonanco
 • Prehransko svetovanje
 • Prehranska terapija (po TKVM)
 • Svetovanje o zdravem načinu življenja in detoksifikaciji

 

Zdravljenje z bioresonanco

Bioresonanca je vrsta terapije, ki se uporablja v holistični ali komplementarni medicini.

Bioresonanca temelji na ideji, da nezdrave celice ali organi oddajajo spremenjene elektromagnetne valove zaradi poškodbe DNK. Uporablja stroj za merjenje frekvence valovnih dolžin energije, ki prihajajo iz telesa, ter tako pomaga pri diagnosticiranju bolezni.

Odkrivanje teh valov je mogoče uporabiti za diagnosticiranje bolezni, medtem ko njihova sprememba nazaj na njim normalno oz. fiziološko frekvenco pomaga pozdraviti bolezen.

Za uporabo bioresonance se elektrode namestijo na telo in se priklopijo na stroj, ki “bere” valovne dolžine energije, ki prihajajo iz telesa. Nato lahko stroj manipulira s temi energijskimi frekvencami, da omogoči telesnim celicam, da vibrirajo na njihovi “naravni frekvenci”, ki domnevno zdravi stanje.

Namen terapij je, da telesu povrnemo njegovo lastno samozdravilno funkcijo. Sprememba informacij nihanj v telesu posledično vpliva na biokemične reakcije v presnovi.

Pogosta vprašanja

Kako lahko bioresonanca pomaga moji živali?

Kot podporna terapija je primerna za vse vrste zdravstvenih težav, saj oslabi dejavnike, ki ovirajo samozdravilne moči organizma. Najpogosteje pa se uporablja pri sledečih skupinah težav:

 • alergijah vseh vrst,
 • oslabljenem  imunskem sistemu,
 • obremenitvah z glivicami, virusi, bakterijami,
 • obremenitvah z elektrosmogom, sevanji,
 • boleznih prebavnega in urinarnega trakta,
 • bolečinah v sklepih in hrbtenici,
 • poškodbah (opekline, zvini, zlomi),
 • kronični utrujenosti, depresiji, stresu,
 • prekomerni telesni teži,
 • hormonskih težavah,
 • podpornih terapijah tumorjev.

Primerna je za vse živali, ne glede na starost in zdravstveno stanje. Odsvetovana je le na začetku brejosti, zato me v primeru brejosti o tem obvestite. Najpogosteje zdravim pse in mačke, sprejmem pa tudi manjše paciente.

Bioresonančna terapija se lahko izvaja ob sočasnem zdravljenju z zdravili.

Kako poteka terapija?

Pred srečanjem odgovorite na kratek vprašalnik o vaši živali. Tako lahko že pred terapijo spoznam zdravstvene težave zaradi katerih ste me kontaktirali in seveda vašo žival, ter vam tako prihranim nekaj časa, ter se obenem tudi lažje pripravim na terapijo.

​Najprej se temeljito pogovorimo o težavah vaše živali. Ob prvem srečanju opravim tudi vsa potrebna testiranja, s katerimi ugotovimo s čim je žival obremenjena in raziskujemo možne vzroke za njeno zdravstveno stanje. S posebnim, nebolečim testnim postopkom odkrivamo različne intolerance, alergije, šibkost posameznih organov, negativne vplive toksičnih substanc na živalsko telo itd. S pomočjo bioresonance ugotovimo trenutno stanje organizma. Nato izdelam načrt terapije.

Sama terapija traja navadno okoli 30 min, celoten obisk pa do eno uro.

Cilj terapije je zmanjšati vzroke bolezni in spodbuditi komunikacijo med celicami v telesu. Število potrebnih terapij je zato odvisno o števila obremenilnih faktorjev.

Po navadi vključuje 3 do 5 terapij v razmiku 1 do 2 tedna, prilagojen jedilnik, prehranske dodatke in zadostno gibanje. Uvedemo tudi potrebne spremembe v domačem okolju.

Kako žival doživlja terapijo?

Žival se udobno namesti na terapevtski postelji (ali blazini) poleg bioresonančnega aparata BICOM. Na telo se namestijo dovodni in odvodni aplikatorji, povezani z aparatom BICOM.

V terapevtskih vodnikih ni električnega toka, terapija pa je popolnoma neboleča.

Ljudje lahko občutimo rahlo mravljinčenje, a tu gre samo za informacijo o nihanju našega telesa ali neke substance, ki jo naprava ojača, oslabi, invertira ali kakorkoli drugače spremeni. Živali načeloma terapijo zelo dobro (in mirno) prenašajo.

Aplikatorji imajo nalogo, da nihanja telesa iz določenih tkiv ali organov sprejmejo in jih preko kabla privedejo v aparat ali pa spremenjena terapevtska nihanja iz aparata vračajo določenim telesnim tkivom in organom.

Ali obstajajo negativni stranski učinki?

Nekatere živali so po terapiji bolj utrujene, spet druge pa imajo več energije kot običajno.

Pri nekaterih živalih že med terapijo popustijo akutni simptomi, pri drugih pa pride do prehodnega poslabšanja simptomov. Takšna prva poslabšanja so znana tudi pri nekaterih oblikah naravnega zdravljenja, kot sta homeopatija in akupunktura, vendar je to odraz dobrega odziva na terapijo.

Zelo močne reakcije kažejo, da je bilo razstrupljanje telesa po terapiji zelo intenzivno in je potrebno nadaljnje terapije prilagoditi. Takšne reakcije najpogosteje opažamo pri zdravljencih s težavami s kožo in oslabljenim imunskim sistemom.

Stranskih učinkov, ki bi negativno vplivali na zdravje živali niso opazili.

Prehransko svetovanje

Pomagam ugotoviti, katere hranljive snovi vaši živali ne ustrezajo in vam svetujem pri izbiri živil, ki so zanjo primerna. Pomagam vam tudi pri izbiri prehranskih izdelkov in vas naučim, kako prepoznati kakovostno hrano za vašo žival.

Prehranska terapija (po TKVM)

Prehranska terapija je ena od petih vej TKVM (poleg akupunkture, zeliščne medicine, Qi-Gong in Tui-Na). Z izbiro živil glede na njihove energijske sposobnosti, nam je lahko vsakodnevna prehrana v veliko pomoč pri zdravljenju bolezni in zagotavljanju boljše kakovosti življenja živali (ali ljudi).

Nudim vam pomoč pri pripravi lastnih obrokov za vaše živali (pse in mačke). Svetujem vam tudi o izbiri posebno koristnih živil in dodatkov za vašo žival.

Svetovanje o zdravem načinu življenja

Preko pogovora (lahko pa tudi s pomočjo testiranja z bioresonanco) ugotovimo, kakšno je življenjsko okolje vaše živali in kako vpliva nanjo. Živali so zaradi svojega načina življenja (večino časa so v stanovanjih), obremenjeni z različnimi sevanji, elektrosmogom, toksičnimi snovmi (čistila, dišave, kemikalije v tekstilu…), obenem pa jim je onemogočen naraven način ‘razstrupljanja’, kot je stik z zemljo, naravno gibanje, (lov) in sprostitev ter seveda vrsti primerna prehrana. Skupaj skušamo ugotoviti, kako še lahko izboljšamo kakovost življenja (pogosto pa tudi omilimo zdravstvene in vedenjske težave) naših ljubljenčkov s prilagoditvami življenjskega okolja in sloga.

Prijavite se

Vas zanima bioresonančna obravnava vaše živali?
Stopite v kontakt z mano in dogovorili se bomo za termin.

E-pošta

info@eko-brlog.com

Telefon:

+386 70 263 344

Naslov:

Brezje 43, 3330 Mozirje

  O meni

  Že od malih nog sem bila ljubiteljica narave in živali. Naš prvi družinski kuža, gladkodlaki prinašalec Marley, je bil povod, da svojo ljubezen do živali poglobim s študijem veterine. Seveda sem si (kot marsikateri nadobudni študent), študij in poklic veterinarja predstavljala zelo idealistično. Med študijem sem sicer pridobila ogromno zelo širokega znanja in izkušenj, a nobena smer me ni prav zares poklicala.

  ​Po spremljanju našega ljubega Marleya ob njegovi borbi z rakom, sem začela razmišljati o tem, kaj bi lahko v njegovem življenju in oskrbi naredili drugače, bolje. Kako bi se lahko izognili njegovemu trpljenju v zadnjih mesecih življenja ali mu celo podaljšali njegov čas z nami…

  Čutila sem, da bi rada živalim pomagala na drugačen, manj invaziven način. Predvsem pa pravočasno oz. še preden se razvije huda bolezen, bolečina in trpljenje. Rada bi poskrbela, da so z nami čimdlje časa in čimbolj kakovostno ter radostno.

  ​Najprej je bila prav ta želja povod za ustanovitev prve ekološke trgovine za male živali – Eko Brlog, ki sva jo z možem ustanovila še v času študija, leta 2013.

  V teh letih sem tako pridobila obilo izkušenj in znanja s področja zdrave prehrane, vpliva naših živali na okolje (in seveda tudi obratno!), ter o številnih nevarnostih modernega načina življenja, ki pretijo na naše kosmatince (in na nas).

  Medtem sem postala mamica dvema fantkoma in, ko sta že nekoliko zrastla, sem začutila, da je pravi čas, da sledim svoji želji dela z živalmi.

  ​Tako sem skoraj nekaj časa aktivno nabirala izkušnje z delom v moderni ambulanti za male živali v Celju. Želela sem si spoznati tegobe, ki pestijo naše kosmatince v današnjem času in kako jim lahko pomagamo na konvencionalen način.

  ​Medtem sem se vpisala na študij veterinarske akupunkture in prehranske terapije (trenutno sem v fazi izobraževanja).

  Pri delu v ambulanti pa sem se med drugim pobližje spoznala tudi z bioresonančno terapijo, ki me je navdušila in mi odprla vrata v popolnoma nov svet.

  Živali obravnavam celostno. Vzamem si dovolj časa za pogovor o težavah vašega kosmatinca, ga/jo spoznam in si skušam ustvariti sliko o njegovem fizičnem, mentalnem in čustvenem stanju. Raziščemo tudi okolje v katerem živi, družinsko dinamiko, življenjski stil, ter seveda prehrano.

  Živali zdravim z bioresonanco, s pomočjo znanja s področja tradicionalne kitajske veterinarske medicine pa skušamo uvesti tudi energetsko najprimernejšo dieto za vašo žival. Kot velika ljubiteljica narave in okolja pa vam pomagam tudi pri detoksifikaciji vašega doma. Ta ima namreč pozitiven vpliv tako na zdravje in dobro počutje vaših živali, kakor tudi na celotno družino.

  ​Verjamem, da je naravno stanje naših organizmov zdravje. Če jim pustimo možnost ohranjati ali pa ponovno vzpostaviti ravnovesje v telesu, nas naše delo nagradi z zdravjem in vitalnostjo.

  In to želim omogočiti tudi vašim kosmatincem.