Prikaz vseh 6 rezultatov

Prikaži filtre
curious kitten
Zapri

Curious Kitten za mačje mladičke

12,50 
Nagijivi in radovedni mačji mladički si zaslužijo najboljšo hrano. In Lily's Kitchen Curious Kitten briketki za mačje mladiče jih bodo zagotovo navdušili! Ta okusna popolna hrana za mačje mladičke vsebuje 74% sveže pripravljenega piščančjega mesa. Brez mesne moke in ostankov. BREZ ŽIT. Brez sladil, umetnih barvil in konzervansov.    
curious kitten
Zapri

Delicious Chicken hrana za odrasle mačke s piščancem

12,50 25,00 
Ta okusna popolna hrana za mačke vsebuje 68% sveže pripravljenega piščančjega mesa - brez mesne moke in ostankov. In prav njena mesna sestava bo zadovoljila še tako izbirčno mačjo gurmanko. BREZ ŽIT. Brez sladil, umetnih barvil in konzervansov. V njej najdete le in samo to kar je navedeno na deklaraciji! Brez packarij in skritih sestavin.
-40%
Lopatke
Zapri

Eko lopatka za mačje stranišče

2,10 3,50 

Eko lopatka za stranišče BecoScoop ima resnično edinstvene značilnosti. Te lopatke so namreč biorazgradljive, lahke, močne in trpežne.

Če jih kombinirate z BecoTray okolju prijaznimi stranišči ter ekološkim posipom, boste poleg čistih tal enkratno poskrbeli tudi za naše okolje.

Lopatke so na voljo v 5 barvah in se lepo podajo našim BecoTray straniščem.
fabulous fish
Zapri

Fabulous Fish za odrasle mačke

12,50 25,00 
Ta okusna popolna hrana za mačke vsebuje kar 70% sveže pripravljenih rib (bele ribe, postrvi ter lososa). Je brez mesne moke in ostankov. BREZ ŽIT. Brez sladil, umetnih barvil in konzervansov. V njej najdete le in samo to kar je navedeno na deklaraciji! Brez packarij in skritih sestavin.
mature
Zapri

Marvellously Mature za starejše mačke

Ta okusna popolna hrana za starejše mačke in mačkone vsebuje kar 70% sveže pripravljenih rib (bele ribe, postrvi ter lososa). Zaradi posebne sestave je še posebej primerna za muce, starejše od 7 let. Brez mesne moke in ostankov. BREZ ŽIT. Brez sladil, umetnih barvil in konzervansov. V njej najdete le in samo to kar je navedeno na deklaraciji! Brez packarij in skritih sestavin.  
-40%
altw rdeča pike
Zapri

Unitkatna bombažna ovratnica za muce rdeča

25,49  15,30 
ZADNJI KOSI! Dexter loves to nap ovratnice so lepi, izvirni in unikatni izdelki iz Velike Britanije. Narejene so iz omejene serije potiskanega blaga iz čistega bombažža, z okolju prijazno obdelavo, ki ščiti pred vodo in madežži. Trojni šivi zagotavljajo moč in trajnost, jedro iz naravnih vlaken pa naredi te posebne ovratnice mehke, prožžne in močne. Vsaka ovratnica je opremljena z zvončkom.