Blog, Podcast, Prehrana

Iskreno o prehrani: Najpogostejše napake pri hranjenju psov in mačk

Epizoda 9: Iskreno o prehrani: Najpogostejše napake pri hranjenju psov in mačk

POSLUŠAJ NA: ANCHOR | APPLE PODCASTS | CASTBOX | GOOGLE PODCAST | SPOTIFY

 

V peti epizodi serije podcastov poimenovane Iskreno o prehrani z Dašo Korže, mag. inž. zoot. (FeeDKo) govoriva o najpogostejših napakah pri hranjenju psov in mačk, ki jih srečuje pri svojem delu.

Daša Korže, mag. inž. zoot. (FeeDKo)

 

Kot se spodobi za takšno temo, vam postreževa s kopico praktičnih nasvetov, ki vam bodo pomagala prepoznati manj ali bolj očitne napake, ki jih morda tudi sami kdaj zakrivite ko gre za prehrano vaših ljubljenčkov.
Ker govoriva o napakah, se mi je zdelo primerno, da v epizodo vključim tudi kakšen ‘blooper’, zato sem pri montaži nalašč pozabila izrezati nekaj napak. Če najdeš tisto ob kateri se pošteno nasmejiva, mi to zapiši v e-mail in domov ti bomo poslali enega izmed zdravih priboljškov za tvojega kosmatinca. 😉

Kadar hrano pripravljamo v večjih količinah (v naprej) jo lahko tudi zmrznemo.

Lepo te vabim k poslušanju.
Dašo lahko spremljaš tudi na Fecbooku in Instagramu. Ali pa obišči njeno spletno stran.
Če se ti zdi naš Podcast uporaben in zanimiv, te vabim da se naročiš na naš kanal. Sicer pa lahko pogovore spremljaš tudi na Eko Brlog  YouTube kanalu. Kakor rečeno, pa bova z Dašo veseli tvojih predlogov ali vprašanj v zvezi s prehrano psov in mačk, ki jih lahko pošlješ na info@eko-brlog.com.

 

Anja Završnik, dr.vet.med in Adam (oba Eko Brlog)

Veseli bomo tvoje družbe v naših e-novičkah, kjer delimo samo najbolj uporabne in zanimive članke na temo zdravja in oskrbe malih živali. V  zahvalo ti ob vpisu podarjamo bon za 10% popust pri prvem nakupu ter brezplačno e-knjižici s 5 nasveti za bolj zdrave pse in mačke.

Vabim te tudi v našo družbo na Facebooku in Instagramu!

Se slišimo prihodnjič, do takrat pa ti želim en čudovit teden!

Anja

Podobni prispevki