Tribal – naravni priboljški za pasje gurmane

Tribal je blagovna znamka iz Velike Britanije, ki ustvarja hranljivo hrano za pse. Celotna ponudba izdelkov je  narejena iz svežih ter kakovostnih sestavin. Za blagovno znamko stoji izjemno talentirana, prijazna in znanja polna ustanoviteljica Fatima Maktari.

Tribal sestavine izvirajo iz Velike Britanije in  Nizozemske zgolj z uporabo odgovorno vzrejenega mesa in trajnostnih rib. Embalaža Tribal pa ohranja hrano maksimalno svežo. Narejena je iz recikliranih materialov in jo je mogoče ponovno reciklirati.

Tribal Rewards priboljški – piščanec in laneno seme

2,26 
Tribal naravni priboljški so popolnoma brez žit, glutena in konzervansov. Ročno narejeni priboljški iz piščanca in lanenega semena. Priboljški so hipoalergeni in s tem primerna tudi za najbolj občutljive pse. Priboljški so idealni za čudovito dlako in zdravo kožo. KRAJŠI ROK UPORABE: 5/23
Dodaj v košarico

Tribal Rewards priboljški – goveja jetrca in paradižnik

2,26 

Tribal naravni priboljški so popolnoma brez žit, glutena in konzervansov. Ročno narejeni priboljški iz govejih jetrc in paradižnika. Priboljški so hipoalergeni in s tem primerna tudi za najbolj občutljive pse.

Priboljški so idealni, ker so bogati z antioksidanti in s super okusom.

KRAJŠI ROK UPORABE: 5/2023
Dodaj v košarico