Tribal – naravni priboljški za pasje gurmane

Tribal je blagovna znamka iz Velike Britanije, ki ustvarja hranljivo hrano za pse. Celotna ponudba izdelkov je  narejena iz svežih ter kakovostnih sestavin. Za blagovno znamko stoji izjemno talentirana, prijazna in znanja polna ustanoviteljica Fatima Maktari.

Tribal sestavine izvirajo iz Velike Britanije in  Nizozemske zgolj z uporabo odgovorno vzrejenega mesa in trajnostnih rib. Embalaža Tribal pa ohranja hrano maksimalno svežo. Narejena je iz recikliranih materialov in jo je mogoče ponovno reciklirati.

Zapri

Tribal Rewards priboljški – piščanec in laneno seme

4,53 

Tribal naravni priboljški so popolnoma brez žit, glutena in konzervansov. Ročno narejeni priboljški iz piščanca in lanenega semena. Priboljški so hipoalergeni in s tem primerna tudi za najbolj občutljive pse.

Priboljški so idealni za čudovito dlako in zdravo kožo.

Dodaj v košarico
Zapri

Tribal Rewards priboljški – jetrca in sivka

4,53 

Tribal naravni priboljški so popolnoma brez žit, glutena in konzervansov. Ročno narejeni priboljški s učinkom pomirjanja iz jetrc in sivke. Priboljški so hipoalergeni in s tem primerna tudi za najbolj občutljive pse.

Priboljški so idealni za pomiritev v stresnih situacijah.

Dodaj v košarico
Zapri

Tribal Rewards priboljški – jabolko, meta in ingver

4,53 
Tribal naravni priboljški so popolnoma brez žit, glutena in konzervansov. Ročno narejeni priboljški iz jabolka, mete in ingverja. Priboljški so hipoalergeni in s tem primerna tudi za najbolj občutljive pse. Priboljški so idealni za občutljiv želodec in pri težavami z zadahom.
Dodaj v košarico
Zapri

Tribal Rewards priboljški – goveja jetrca in paradižnik

4,53 

Tribal naravni priboljški so popolnoma brez žit, glutena in konzervansov. Ročno narejeni priboljški iz govejih jetrc in paradižnika. Priboljški so hipoalergeni in s tem primerna tudi za najbolj občutljive pse.

Priboljški so idealni, ker so bogati z antioksidanti in s super okusom.

Dodaj v košarico