Blog, Podcast, Prehrana

Obogatitev prehrane psov in mačk z Dašo Korže

Epizoda 3: Obogatitev prehrane psov in mačk z Dašo Korže

 

POSLUŠAJ NA: ANCHOR | APPLE PODCASTS | CASTBOX | GOOGLE PODCAST

 

V tokratni epizodi, sem gostila Dašo Korže, mag. inž. zoot., ki je na veterinarski fakulteti v Milanu, na oddelku za prehrano živali opravila polletno prakso, kjer se je usposabljala za pripravo kliničnih diet. Danes ima svoje podjetje FeeDKo, v katerem se ukvarja s strokovnim svetovanjem o prehrani psov in mačk.

Spregovorili sva o tem, kako lahko na enostaven način popestrimo prehrano naših hišnih ljubljenčkov. Najprej sva si zamislila, da bova govorili o psih in mačkah, a ker je tema zelo obsežna, midve pa obe radi govoriva o hrani, nama je za muce žal zmanjkalo časa. Tako da sledi nova epizoda, v kateri se bova posvetili problematiki prehrane mačk.

Lepo te vabim k poslušanju.

Če se ti zdi naš Podcast uporaben in zanimiv, te vabim da se naročiš na naš kanal. Sicer pa lahko pogovore spremljaš tudi na Eko Brlog  YouTube kanalu.

 

Daša Korže, FeeDKo. Foto: osebni arhiv

 

Če imaš kakšno željo/predlog/ vprašanje, nam pošlji e-mail na info@eko-brlog.com.

Pa tudi sicer bom vesela kakšne povratne informacije. 🙂

 

Veseli bomo tvoje družbe v naših e-novičkah, kjer delimo samo najbolj uporabne in zanimive članke na temo zdravja in oskrbe malih živali. V  zahvalo ti ob vpisu podarjamo bon za 10% popust pri prvem nakupu ter brezplačno e-knjižico z nasveti za bolj zdrave pse/mačke.

 

Vabim te tudi v našo družbo na Facebooku in Instagramu!

 

Se slišimo prihodnjič, do takrat pa ti želim en čudovit teden!

 

Anja

Podobni prispevki