Pooch and Mutt Logo
Pooch and Mutt – zdravi in etični izdelki za pse

Pooch&mutt hrana za pse britanskega proizvajalca pri katerih je velik poudarek na kvalitetnih sestavinah in sami sestavi. Posebne formule hrane s svojimi dodatki, veljajo tudi za namensko prehrano psov. Pooch&mutt formule skrbijo  za urejanje prebave, boleče in trde sklepe, za pomirjanje in zmanjševanje telesne teže.
Njihovi ročno pečeni mali piškotki pa krasno dopolnijo ponudbo suhe hrane in veljajo za ene najbolj ješčih piškotov na tržišču.

Zapri

Pooch&Mutt mokra hrana za pse – Puran in raca

2,99 
Super slastna mokra hrana za pse s puranom in raco, brez žitaric in brez odpadkov, le sveže sestavine z družinskih kmetij. Posebnost je tudi embalaža v obliki tetrapaka, ki je okolju prijazna, saj jo je možno reciklirati.
Zapri

Pooch&Mutt mokra hrana za pse – Piščanec, buča in grah

2,99 
Zelo okusna mokra hrana za pse s piščancem, bučo in grahom, brez žitaric in brez odpadkov. V njej so le sveže sestavine z družinskih kmetij. Posebnost je tudi embalaža v obliki tetrapaka, ki je okolju prijazna, saj jo je možno reciklirati.
Zapri

Pooch&Mutt mokra hrana za pse – Piščanec in ribe

2,99 
Super slastna mokra hrana za pse s piščancem in ribami, brez žitaric in brez odpadkov, le sveže sestavine z družinskih kmetij. Posebnost je tudi embalaža v obliki tetrapaka, ki je okolju prijazna, saj jo je možno reciklirati.
Zapri

Pooch&Mutt mokra hrana – Puran in piščanec

2,99 
Super slastna mokra hrana s puranom in piščancem, brez žitaric in brez odpadkov, le sveže sestavine z družinskih kmetij. Posebnost je tudi embalaža v obliki tetrapaka, ki je okolju prijazna, saj jo je možno reciklirati.
PM Health and digestion
Zapri

Health and Digestion – Priboljški za dobro prebavo

3,80 

Priboljški za dobro prebavo so naravni, etično proizvedeni, nizkokalorični, ročno narejeni in brezglutenski piškoti v obliki majhnih kosti. Vsebujejo piščanca, peteršilj, oglje in cikorijo.

 • Peteršilj že od 4. stoletja pred našim štetjem uporabljajo za izboljšanje prebave - še posebej v primeru napihovanja in vetrov.
 • Oglje so uporabljali že Egipčani, saj absorbira neprimerno prebavljeno hrano, ki lahko povzroča prebavne motnje.
 • Cikorija je naravni prebiotik, ki pomaga uravnavati zdravo črevesno mikrofloro.
 • Vsebuje približno 150 priboljškov - to je 150 priložnosti za druženje z vašim kosmatincem.
PM Fresh breath
Zapri

Fresh Breath – Priboljški za svež dah

3,80 

Priboljški za svež dah vsebujejo piščanca, peteršilj, olje poprove mete in cikorijo. So naravni, etično proizvedeni, nizkokalorični, ročno narejeni in brezglutenski piškoti v obliki majhnih kosti.

 • Peteršilj je bogat vir klorofila, ki je naravni osvežilec daha.
 • Poprova meta ne le odišavi dah, pač pa tudi pomaga pri prebavi. Prebavne motnje so namreč pogosto vzrok slabega zadaha.
 • Cikorija je naravni prebiotik, ki pomaga vzdrževati zdrav prebavni sistem.
 • Prav tako pa groba površina priboljška pomaga mehansko čistiti zobne površine med grizenjem.
 • Vsebuje približno 150 priboljškov - to je 150 priložnosti za druženje z vašim kosmatincem.
PM Calm and relaxed
Zapri

Calm and Relaxed – Priboljški za pomiritev in sprostitev

3,80 

Priboljški za pomiritev in sprostitev vsebujejo jagnjetino, kamilico in l-triptofan. So naravni, etično proizvedeni, nizkokalorični, ročno narejeni in brezglutenski piškoti v obliki majhnih kosti.

 • Kamilico so za sproščanje in pomirjanje tradicionalno uporabljali že v antični Grčiji.
 • L-triptofan je esencialna aminokislina, ki je nujna za tvorbo serotonina - hormona sreče.
 • Priboljške dajte svojemu psu pred stresnimi dogodki, npr.: obiski, veterinarski pregled, potovanja, ognjemeti, razstave ali pa le kot priboljšek za lažje spanje. Uporaben je tudi za lajšanje ločitvene tesnobe.
 • Vsebuje približno 150 priboljškov - to je 150 priložnosti za druženje z vašim kosmatincem.