Herrmann’s Manufaktur – ekološka, zdrava in vrsti primerna hrana

Herrmann’s Manufaktur hrana za pse je proizvedena iz skrbno izbranih ekoloških sestavin visoke kakovosti. Pri proizvodnji uporabljajo le lokalne (Nemške) sestavine, ki izvirajo iz ekološkega kmetijstva in iz živalim prijazne reje.

Herrmann’s ima lasten proizvodni obrat, kjer izdelujejo certificirane BIO prehranske izdelke za pse in mačke, brez sintetičnih dodatkov, pesticidov ali GSO.

Verjamejo, da si naši ljubljenčki zaslužijo le najboljše. Zato Herrmann’s Manufaktur trdno verjame, da si prav vsak ljubljenček zasluži vrsti primerno in zdravo prehrano.

Herrmann’s žvečilke za pse konj s sladkim krompirjem

3,22 
Herrmann’s Manufaktur trdno verjame, da si prav vsak ljubljenček zasluži vrsti primerno in zdravo prehrano, ne glede na starost ali pasmo. Slastne žvečilke za pse iz konjskega mesa in organov, BIO sladkega krompirja, jabolk in mešanice zelišč. Pakiranje je enakovredno 165g svežega mesa. Ne vsebujejo laktoze in so zato primerne tudi za pse s takšnimi preobčutljivostmi. *39% sestavin je iz ekološkega kmetijstva.  
Dodaj v košarico

Herrmann’s žvečilke za pse BIO piščanec z rižem

3,22 
Herrmann’s Manufaktur trdno verjame, da si prav vsak ljubljenček zasluži vrsti primerno in zdravo prehrano, ne glede na starost ali pasmo. Slastne BIO žvečilke za pse iz BIO piščančjega mesa in jeter, sladkega krompirja, jabolk in mešanice zelišč. Pakiranje je enakovredno 165g svežega mesa. Ne vsebujejo laktoze in so zato primerne tudi za pse s takšnimi preobčutljivostmi.  
Dodaj v košarico

Herrmann’s žvečilke za pse BIO gos z lečo

3,22 
Herrmann’s Manufaktur trdno verjame, da si prav vsak ljubljenček zasluži vrsti primerno in zdravo prehrano, ne glede na starost ali pasmo. Slastne BIO žvečilke za pse iz BIO gosi, leče, jabolk in mešanice zelišč. Pakiranje je enakovredno 165g svežega mesa. Ne vsebujejo laktoze in so zato primerne tudi za pse s takšnimi preobčutljivostmi.  
Dodaj v košarico

Herrmann’s žvečilke za pse – koza

6,99 
Slastne monoproteinske žvečilke za pse iz kozjega mesa in organov, BIO prosene moke, jabolk in zelišč. Ne vsebujejo laktoze in so zato primerne tudi za pse s takšnimi preobčutljivostmi. *30% sestavin je iz ekološkega kmetijstva.  
Dodaj v košarico

Herrmann’s žvečilka – les oljke

10,99 13,99 
Popolnoma naravna žvečilka iz 100% lesa oljke, ki jo odlikujejo naslednje lastnosti: - še posebej trd les - zelo mala verjetnost nastanka tresk - vsebuje naravna olja - vsebuje naravne, antibakterijske snovi - obnovljive surovine iz trajnostne pridelave - 100% vegansko - brez kalorij Ne puščajte svojega psa brez nadzora z žvečilno palico! Na voljo v 3 velikostih:
  • S - 60-100 g (za male in srednje velike pse)
  • M - 101-220 g (za srednje velike in velike pse)
  • L - 221-450 g (za velike pse)

Herrmann’s za pse klasik – divjačina s sladkim krompirjem

1,99 
To je čudovit klasičen recept slastne popolne mokre hrane za odrasle pse - divjačina s sladkim krompirjem. 50% sestavin je BIO izvora. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse s takšnimi preobčutljivostmi.    
Dodaj v košarico

Herrmann’s za pse klasik – BIO raca z bučko

1,99 
To je čudovit klasičen recept slastne popolne mokre hrane za odrasle pse - BIO raca z bučko. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse s takšnimi preobčutljivostmi.    
Dodaj v košarico

Herrmann’s za pse klasik – BIO piščanec s prosom

1,99 
To je čudovit klasičen recept slastne popolne mokre hrane za odrasle pse - BIO piščanec s prosom. Ne vsebuje laktoze in glutena in je zato primerna tudi za pse s takšnimi preobčutljivostmi.    
Dodaj v košarico

Herrmann’s za pse klasik – BIO goveje srce s koromačem

1,99 
To je čudovit klasičen recept slastne popolne mokre hrane za odrasle pse - BIO goveje srce s koromačem. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse s takšnimi preobčutljivostmi.    
Dodaj v košarico

Herrmann’s za pse klasik – BIO govedina s krompirjem

1,99 
To je čudovit klasičen recept slastne popolne mokre hrane za odrasle pse - BIO piščanec s govedina s krompirjem. Ne vsebuje laktoze in glutena in je zato primerna tudi za pse s takšnimi preobčutljivostmi.    
Dodaj v košarico

Herrmann’s za pse klasik – BIO gos s sladkim krompirjem

1,99 
To je čudovit klasičen recept slastne popolne mokre hrane za odrasle pse - BIO gos s sladkim krompirjem. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse s takšnimi preobčutljivostmi.    
Dodaj v košarico

Herrmann’s za pse dietna – divjačina z bučko, kvinojo in jagodičevjem

2,19 4,29 
Linija izdelkov za občutljive pse, je pripravljena iz skrbno izbranih sestavin in kakovostnih virov beljakovin. Še posebej je primerna za občutljive in starejše pse. Seveda pa bodo v hrani uživali tudi vsi drugi kužki, ki jim bo recept zadišal. To je čudovita in slastna popolna mokra hrana za odrasle pse - divjačina z bučko, kvinojo in jagodičevjem. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse s takšnimi preobčutljivostmi. * Hrana je dietna in je primerna za vzdrževanje primerne telesne teže.  

Herrmann’s za pse dietna – BIO zelenjavni meni

4,29 
Linija izdelkov za občutljive pse, je pripravljena iz skrbno izbranih sestavin in kakovostnih virov beljakovin. Še posebej je primerna za občutljive in starejše pse. Seveda pa bodo v hrani uživali tudi vsi drugi kužki, ki jim bo recept zadišal. To je čudovita in slastna brezmesna dopolnilna* mokra hrana za odrasle pse z volčjim bobom, piro in zelenjavo. Ne vsebuje laktoze in je zato primerna tudi za pse s takšnimi preobčutljivostmi. *Hrana je dopolnilna in jo je potrebno kombinirati s kakovostnim virom živalskih beljakovin.  
Dodaj v košarico

Herrmann’s za pse dietna – BIO puran z jabolkom in bučko

2,19 
Linija izdelkov za občutljive pse, je pripravljena iz skrbno izbranih sestavin in kakovostnih virov beljakovin. Še posebej je primerna za občutljive in starejše pse. Seveda pa bodo v hrani uživali tudi vsi drugi kužki, ki jim bo recept zadišal. To je čudovita in slastna popolna mokra hrana za odrasle pse z BIO puranom, jabolkom in bučko. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse s takšnimi preobčutljivostmi. * Hrana je dietna in je primerna za vzdrževanje primerne telesne teže.  

Herrmann’s za odrasle pse – losos z marelicami, krompirjem in chia semeni

1,99 3,89 
Popolna mokra hrana za odrasle pse z lososom, BIO marelicami in chia semeni. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse s takšnimi preobčutljivostmi.

Herrmann’s za odrasle pse – divjačina s krompirjem in kutino

2,19 4,29 
Popolna mokra hrana za odrasle pse z divjačino, BIO krompirjem in kutino. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse s takšnimi preobčutljivostmi.

Herrmann’s za odrasle pse – BIO puran z gomolji in krompirjem

1,99 3,89 
Popolna BIO mokra hrana za odrasle pse s puranom, gomoljno zelenjavo in krompirjem. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse s takšnimi preobčutljivostmi.

Herrmann’s za odrasle pse – BIO piščanec s koromačem in ajdo

1,99 3,89 
Popolna BIO mokra hrana za odrasle pse s piščancem, koromačem in ajdo. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse s takšnimi preobčutljivostmi.

Herrmann’s za odrasle pse – BIO govedina s korenjem in amarantom

1,99 3,89 
Popolna BIO mokra hrana za odrasle pse z govedino, korenjem in amarantom. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse s takšnimi preobčutljivostmi.

Herrmann’s za občutljive pse – ovca s krompirjem

2,19 4,29 
Popolna mokra hrana za odrasle pse z ovco in krompirjem. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse s takšnimi preobčutljivostmi. *50% sestavin je BIO izvora. Linija izdelkov za občutljive pse, je pripravljena iz skrbno izbranih sestavin in kakovostnih virov beljakovin. Še posebej je primerna za občutljive in starejše pse. Seveda pa bodo v hrani uživali tudi vsi drugi kužki, ki jim bo recept zadišal.

Herrmann’s za občutljive pse – kunec z riževimi kosmiči

2,19 4,29 
Popolna mokra hrana za odrasle pse s kuncem in riževimi kosmiči. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse s takšnimi preobčutljivostmi. *50% sestavin je BIO izvora. Linija izdelkov za občutljive pse, je pripravljena iz skrbno izbranih sestavin in kakovostnih virov beljakovin. Še posebej je primerna za občutljive in starejše pse. Seveda pa bodo v hrani uživali tudi vsi drugi kužki, ki jim bo recept zadišal.

Herrmann’s za občutljive pse – koza z rdečo peso, jabolkom in bučo

2,19 4,29 
To je čudovita in slastna popolna mokra hrana za odrasle pse s kozo in rdečo peso, jabolkom ter bučo. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse s takšnimi preobčutljivostmi. *50% sestavin je BIO izvora. Linija izdelkov za občutljive pse, je pripravljena iz skrbno izbranih sestavin in kakovostnih virov beljakovin. Še posebej je primerna za občutljive in starejše pse. Seveda pa bodo v hrani uživali tudi vsi drugi kužki, ki jim bo recept zadišal.  

Herrmann’s za občutljive pse – konj s sladkim krompirjem in bučko

2,19 4,29 
Slastna popolna mokra hrana za odrasle pse s konjem in sladkim krompirjem. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse s takšnimi preobčutljivostmi. *50% sestavin je BIO izvora. Linija izdelkov za občutljive pse, je pripravljena iz skrbno izbranih sestavin in kakovostnih virov beljakovin. Še posebej je primerna za občutljive in starejše pse. Seveda pa bodo v hrani uživali tudi vsi drugi kužki, ki jim bo recept zadišal.

Herrmann’s za občutljive pse – BIO raca s koromačem, jabolkom in ajdo

2,19 4,29 
To je čudovita in slastna popolna mokra hrana za odrasle pse z BIO raco, koromačem, jabolkom in ajdo. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse s takšnimi preobčutljivostmi. Linija izdelkov za občutljive pse, je pripravljena iz skrbno izbranih sestavin in kakovostnih virov beljakovin. Še posebej je primerna za občutljive in starejše pse. Seveda pa bodo v hrani uživali tudi vsi drugi kužki, ki jim bo recept zadišal.

Herrmann’s za občutljive pse – BIO piščanec s korenjem, rižem in koromačem

1,99 3,89 
To je čudovita in slastna popolna mokra hrana za odrasle pse z BIO piščancem, korenjem in rižem. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse s takšnimi preobčutljivostmi. *Ta recept je še posebej primeren za pse, ki imajo težave z želodcem in prebavo. Linija izdelkov za občutljive pse, je pripravljena iz skrbno izbranih sestavin in kakovostnih virov beljakovin. Še posebej je primerna za občutljive in starejše pse. Seveda pa bodo v hrani uživali tudi vsi drugi kužki, ki jim bo recept zadišal.

Herrmann’s za občutljive pse – BIO govedina s korenjem (manj purina)

1,99 3,89 
To je čudovita in slastna popolna mokra hrana za odrasle pse z BIO govedino in korenjem. Ne vsebuje laktoze, glutena in žit in je zato primerna tudi za pse s takšnimi preobčutljivostmi. *Ta recept je še posebej primeren za pse, ki potrebujejo dieto z manj purina (npr. dalmatinci, psi oboleli za Lejšmanijozo (leishmanioza). Linija izdelkov za občutljive pse, je pripravljena iz skrbno izbranih sestavin in kakovostnih virov beljakovin. Še posebej je primerna za občutljive in starejše pse. Seveda pa bodo v hrani uživali tudi vsi drugi kužki, ki jim bo recept zadišal.

Herrmann’s za mačke – riba z rakci in zelenoustimi školjkami

1,76 3,26 
Herrmann’s Manufaktur trdno verjame, da si prav vsak ljubljenček zasluži vrsti primerno in zdravo prehrano, ne glede na starost in vrsto. BIO mokra hrana za muce in mačkone, je pripravljena iz skrbno izbranih sestavin in kakovostnih virov beljakovin. Hrana je pripravljena iz rib z rakci in zelenoustimi školjkami. Ta popolna mokra hrana za mačke, je primerna za vsa življenjska obdobja in bo vaši mački zagotovila zdravo in naravno prehrano. Brez laktoze, glutena in žit.  

Herrmann’s za mačke – mešani paket mokre hrane 14x100g

19,15 
Herrmann’s Manufaktur trdno verjame, da si prav vsak ljubljenček zasluži vrsti primerno in zdravo prehrano, ne glede na starost in vrsto. BIO mokra hrana za muce in mačkone, je pripravljena iz skrbno izbranih sestavin in kakovostnih virov beljakovin. Ugotovite, kateri okus je vaši maščki najljubši s tem varčnim paketom, v katerem prejmete po 2 100g vrečici vsakega izmed 7 receptov. Ta popolna mokra hrana za mačke, je primerna za vsa življenjska obdobja in bo vaši mački zagotovila zdravo in naravno prehrano. Brez žit, glutena in laktoze. V pakiranju so po 2 kosa 100g hrane:
Dodaj v košarico

Herrmann’s za mačke – losos in BIO piščanec

1,76 3,26 
Herrmann’s Manufaktur trdno verjame, da si prav vsak ljubljenček zasluži vrsti primerno in zdravo prehrano, ne glede na starost in vrsto. BIO mokra hrana za muce in mačkone, je pripravljena iz skrbno izbranih sestavin in kakovostnih virov beljakovin. Hrana je pripravljena iz lososa in BIO piščanca. Ta popolna mokra hrana za mačke, je primerna za vsa življenjska obdobja in bo vaši mački zagotovila zdravo in naravno prehrano. Brez laktoze, glutena in žit.  

Herrmann’s za mačke – kunec s sirom in kokosovimi kosmiči

1,76 3,26 
Herrmann’s Manufaktur trdno verjame, da si prav vsak ljubljenček zasluži vrsti primerno in zdravo prehrano, ne glede na starost in vrsto. BIO mokra hrana za muce in mačkone, je pripravljena iz skrbno izbranih sestavin in kakovostnih virov beljakovin. Hrana je pripravljena iz kunčjega mesa s sirom in kokosovimi kosmiči. Ta popolna mokra hrana za mačke, je primerna za vsa življenjska obdobja in bo vaši mački zagotovila zdravo in naravno prehrano. Brez žit in glutena.  

Herrmann’s za mačke – konj s korenjem in kokosovimi kosmiči

1,99 3,48 
Herrmann’s Manufaktur trdno verjame, da si prav vsak ljubljenček zasluži vrsti primerno in zdravo prehrano, ne glede na starost in vrsto. BIO mokra hrana za muce in mačkone, je pripravljena iz skrbno izbranih sestavin in kakovostnih virov beljakovin. Hrana je pripravljena iz konjskega mesa z BIO korenjem in kokosovimi kosmiči. Ta popolna mokra hrana za mačke, je primerna za vsa življenjska obdobja in bo vaši mački zagotovila zdravo in naravno prehrano. Brez laktoze, glutena in žit.  

Herrmann’s za mačke – divjačina z zeleno in hruško

1,76 3,48 
Herrmann’s Manufaktur trdno verjame, da si prav vsak ljubljenček zasluži vrsti primerno in zdravo prehrano, ne glede na starost in vrsto. BIO mokra hrana za muce in mačkone, je pripravljena iz skrbno izbranih sestavin in kakovostnih virov beljakovin. Hrana je pripravljena iz divjačine, BIO zelene in hruške. Ta popolna mokra hrana za mačke, je primerna za vsa življenjska obdobja in bo vaši mački zagotovila zdravo in naravno prehrano. Brez laktoze, glutena in žit.