Biospotix Logo
Biospotix

Biospotix je blagovna znamka proizvajalca Biogance, pod katero so zbrana naravna in učinkovita sredstva s takojšnjim delovanjem proti bolham in njihovim ličinkam ter klopom. Linija je zasnovana na podlagi spoštovanja in sobivanja ljudi, njihovih ljubljenčkov in okolja.Izdelki Biogance so povsem naravni, prijazni okolju in učinkoviti.

Biogance linija je v celoti izdelana v Franciji, pod strogim veterinarskim in farmacevtskim nadzorom. Hipoalergena in uravnotežena pH formula spoštuje naravne zahteve kože in dlake ter zmanjšuje možnost nastanka alergij. Skrbno izbrane organske sestavine za posebne zahteve vseh kožuščkov. Biogance izdelki niso testirani na živalih.

biospotix dog L
Zapri

Ovratnica proti bolham in klopom za večje pse Biospotix

5,89 
Ta ovratnica je naravno in učinkovito sredstvo s takojšnjim delovanjem proti bolham in njihovim ličinkam ter klopom za večje pse.
  • takojšni učinek z naravnimi sredstvi
  • vsebuje aktivno snov geraniol 13g/100g
  • ščiti vašega psa 4 mesece
  • dolžina ovratnice - 75 cm
Zapri

Biospotix razpršilo proti bolham in klopom za pse

19,90 
To je repelent v razpršilu – naravno in učinkovito sredstvo s takojšnjim delovanjem proti bolham in njihovim ličinkam ter klopom za pse. Vsebuje aktivno snov geraniol 0,5ml/100ml, ki ima takojšni učinek po nanosu in ščiti vašega psa ves teden. Za zunanjo uporabo.
Zapri

Biospotix razpršilo proti bolham in klopom za mačke

19,90 
To je repelent v razpršilu – naravno in učinkovito sredstvo s takojšnjim delovanjem proti bolham in njihovim ličinkam ter klopom za mačke. Vsebuje aktivno snov geraniol 0,5ml/100ml, ki ima takojšni učinek po nanosu in ščiti vašo mačko ves teden. Za zunanjo uporabo.
Zapri

Biospotix INDOOR razpršilo proti bolham in klopom za prostor

19,90 
To je repelent v razpršilu – naravno in učinkovito sredstvo s takojšnjim delovanjem proti bolham in njihovim ličinkam ter klopom za prostor. Vsebuje aktivno snov geraniol, ki ima takojšni učinek po nanosu in ščiti prostor 48 ur.