Cycle Dog Logo
Cycle Dog – kolesarske zračnice z novim poslanstvom

Cilj podjetja Cycle Dog je ustvariti najboljše pasje izdelke, z mislijo na okolje in za dvig zavesti o milijonih zračnic, ki pristanejo na smetiščih vsako leto. Ročno narejeni izdelki so narejeni v Portlandu, ZDA. Od leta 2009 je Cycle Dog pred odpadom rešil na sto tisoče zavrženih zračnic.

Ne samo, da so izdelki ekološki. Poleg tega tudi ne podpirajo razvoja bakterij, so vodoodporni in ne smrdijo. Do danes se je podjetje močno razvilo in proizvaja celo vrsto ekoloških izdelkov za male živali – iz zavrženih zračnic.

-26%
Zapri

Plavajoča reciklirana žoga RollerBALL

10,50  7,75 

Cycle Dog žoga Ecolast RollerBALL je super odporna plavajoča in piskajoča igračka iz netoksičnega recikliranega materiala. Igračko lahko tudi po odsluženi rabi ponovno reciklirate.

Je izjemno dobro plavajoča in vsebuje vgrajen piskač.

Premer: pribl. 9 cm

povodec cycle dog
Zapri

Odsevni povodec iz recikliranih zračnic Cycle Dog

25,00 

Povodci Cycle Dog podirajo standarde ekoloških izdelkov. Nerjeni so namreč iz odpadnih kolesarskih zračnic. To jih naredi močne, vodoodporne in seveda ekološke.

Ker se hitro sušijo, so primerni za pse, ki veliko časa preživijo v vodi. Ne plesnijo in ne navzamejo se neprijetnega vonja. Ker so opremljeni s posebnim 100% odsevnim materialom, je kužža tudi ponoči bolj viden in s tem varnejši.

Povodec je opremljen z močnim  kovinskim karabinom ter ločeno zanko za obešanje (vrečk, idr.), ki obenem služži tudi kot odpirač steklenic! To pa je vsestranskost!

Oglejte si kratek posnetek o ustanoviteljici podjetja Cycle Dog.
ovratnica cycle dog
Zapri

Odsevna ovratnica iz recikliranih zračnic Cycle Dog

25,00 

Ovratnice Cycle Dog podirajo standarde ekoloških izdelkov. Nerjene so namreč iz odpadnih kolesarskih zračnic. To jih naredi močne, vodoodporne in seveda ekološke.

Ker se hitro sušijo, so primerne za pse, ki veliko časa prežživijo v vodi. Ne plesnijo in ne navzamejo se neprijetnega vonja. Ker so opremljene s posebnim 100% odsevnim materialom, je kužža tudi ponoči bolj viden in s tem varnejši.

Ovratnica je opremljena s kovinsko sponko, ločeno zanko za obeske in posebno zanko za priklep povodca, ki obenem služži tudi kot odpirač steklenic!

Na voljo v 2 velikostih in 3 barvah.