Beco Pets – z ljubeznijo do živali in planeta

BecoPets so inovativni in ekološki izdelki za vsakdanjo oskrbo hišnih ljubljenčkov. Ne le da so prav vsi izdelki narejeni iz ekoloških, biorazgradljivih ali pa recikliranih materialov, pač pa tudi izgledajo čudovito in tako tudi dišijo!

Cilj angleškega podjetja BecoPets je omogočiti ekološke alternative za vsakdanje izdelke v prav vsakem gospodinjstvu. Razvijajo nove materiale, oblike in sveže ideje za cenovno ugodne, praktične, lepe ter okolju prijazne izdelke.

Vsi BecoPets izdelki so bili zasnovani tako, da so okolju kar najbolj prijazni. V ospredju ni le funkcionalnost, ampak tudi življenjski ciklus izdelkov. Veliko izdelkov, ki jih uporabljamo v vsakdanjem življenju pogosto pristane na smetiščih, zato je pomembno misliti vnaprej. Pri BecoPets so si zadali za cilj ustvariti izdelke take oblike in iz takih materialov, da bodo imeli čim manjši vpliv na okolje tudi po koncu njihove uporabne življenjske dobe.

Hrana BecoFood je bila zasnovana v sodelovanju z živalskimi nutricionisti in je uravnotežena in popolna hrana za pse vseh starosti in pasem, ki vsebuje le etično pridobljeno meso (popolnoma brez mesne, ribje ali kostne moke) in lokalno pridelano zelenjavo ter zelišči, vse skupaj pa je obogateno še s superživili.

Uporabljene so le naravne in polnovredne sestavine, BREZ žit, konzervansov, aditivov in mesnih derivatov. Seveda v hrani tudi ne boste našli GSO, umetnih barvil ali ojačevalcev okusa. Hrana je v celoti proizvedena v Veliki Britaniji.

Ima tudi etični certifikat in je odobrena s strani organizacije PETA, saj je ne testirajo na živalih. Embalaža pa je v celoti 100% kompostno razgradljiva in potiskana z barvami na vodni osnovi.