Blog, Sobivanje, Zdravje

Zapisi v vodi

Vodo vsi vsakodnevno pijemo in uporabljamo v različne namene. Mislimo da jo poznamo, a pravzaprav je njena struktura veliko bolj zapletena in skrivnostna kot bi si mislili.
Dr. Masaru Emoto je na primer preučeval strukturo vodnih kristalov. V dvanajstletnem raziskovalnem delu je dokazal, da je voda sposobna shranjevati ne samo informacije, ampak tudi čustva in zavest. Pri svojem delu je preučeval, kako bi spomin vode in informacije, shranjene v vodi, naredil vidne. Naredil je na deset tisoče fotografij zmrznjene vode, izpostavljene različnim čustvom, glasbi ipd.
Dobra voda se, podobno kot snežinke, kristalizira v obliki šesterokotnika. Po zgradbi in barvi kristala ter po njegovem središču lahko sklepamo, kakšne so informacije, ki so shranjene v vodi, in jih na podlagi tega tudi interpretiramo.
Voda, ki ima porušeno notranjo strukturo (zaradi mehanskih, kemičnih ali vibracijskih vplivov), ne tvori kristalov ali pa so ti poškodovani.
Med terapijo z bioresonanco lahko informacije ‘zapišemo’ v tekočino in jo tako informiramo. Na tak način podaljšamo učinek terapije.
Čarobno, kajne?

 

 

Spletna stran Eko Brlog in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski ali zdravstveni nasvet.