Blog, Okolje, Podcast, Prehrana, Sobivanje

Trajnostna hrana za živali – Will Bisset (Yora)

Epizoda 10: Trajnostna hrana za živali – Will Bisset (Yora)

 

POSLUŠAJ NA: ANCHOR | APPLE PODCASTS | CASTBOX | GOOGLE PODCAST

 

V tokratni epizodi z vami delim predavanje, za katerega mislim, da bi mu moral prisluhniti vsak skrbnik živali – oz. vsaj psa in mačke.

Gre za predavanje Willa Bisseta, ki je managing direktor podjetja Yora Pet Foods. Will ima ogromno znanja, saj je diplomiral na Univerzi Exter (VB) iz področja s poudarkom na morski biologiji, ohranjanju narave in živalski fiziologiji. S prehrano živali se ukvarja že precej časa, zato pozna vse ‘trike’ industrije, pa tudi vse probleme, s katerimi se ubadamo skrbniki živali, in končno kako vse skupaj vpliva na okolje…

Lansko leto je na našo pobudo pripotoval v Slovenijo in na sejmu Narava – Zdravje odpredaval kratko predavanje z naslovom Sustainable pet food – feeding your dog and taking care of the planet. Ker predava na lahkoten in zanimiv način, 20 minut mine kot bi trenil.

 

Will Bisset (Yora Pet Foods) foto: Linkedin

Naj se opravičim za slabšo kakovost posnetka v slabih prvih 2 minutah. Na začetku predavanje je bilo kar nekaj motečih dejavnikov in tudi nekaj sekund posnetka je odrezanih… 🙁 Ta del lahko tudi preskočiš in se posvetiš preostalim 18 minutam, ne bo ti žal. 🙂

A predavanja ne moreš kar prekiniti in urediti posnetkov, zato sem ga kljub vsemu objavila kar v celoti, ker se mi zdijo vse informacije izjemno pomembne.

Predavanje je sicer potekalo v angleškem jeziku, ampak upam da s tem ne bo težav. V kolikor pa se pojavijo kakšne nejasnosti, pa sem z veseljem na voljo za vprašanja.

Če se ti zdi naš Podcast uporaben in zanimiv, te vabim da se naročiš na naš kanal. Sicer pa lahko pogovore spremljaš tudi na Eko Brlog  YouTube kanalu.

 

Jaz že pripravljam nove vsebine – kolikor mi čas med delom in domačim vrtcem dopušča. 😉 Če imaš kakšno željo/predlog/ vprašanje, nam pošlji e-mail na info@eko-brlog.com.

Pa tudi sicer bom vesela kakšne povratne informacije. 🙂

 

Veseli bomo tvoje družbe v naših e-novičkah, kjer delimo samo najbolj uporabne in zanimive članke na temo zdravja in oskrbe malih živali. V  zahvalo ti ob vpisu podarjamo bon za 10% popust pri prvem nakupu ter brezplačno e-knjižico z nasveti za bolj zdrave pse/mačke.

 

Vabim te tudi v našo družbo na Facebooku in Instagramu!

 

Se slišimo prihodnjič, do takrat pa ti želim en čudovit teden!

 

Anja