Kupec ima pravico v 15-ih dneh pisno sporočiti, da odstopa od naročila, brez navedbe razloga za odstop. Rok 15 dni začne teči naslednji dan po dnevu dobave blaga. Kupec mora v 15-ih dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago, nepoškodovano, v nepoškodovani originalni embalaži in nespremenjeni količini. Tudi če kupec v 15-ih dneh po prejemu vrne blago, se šteje, da odstopa od naročila. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga.

EKO BRLOG, Karel Završnik s.p. se obvezuje, da bo kupcu (ki je v predvidenem roku 15 dni, odstopil od pogodbe o nakupu), opravil vračilo že vplačanih sredstev takoj, ko je to mogoče oz. najpozneje v 30 dni od prejetega sporočila o odstopu. Če je kupec naročeno blago že prejel in odstopa od pogodbe, ga mora vrniti na naslov EKO BRLOG, Karel Završnik s.p., Brezje 43, 3330 Mozirje, v 30 dneh od poslanega sporočila o odstopu. Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini in s spremljajočo dokumentacijo (Izpolnjen in podpisan obrazec za vračilo blaga ter fotokopija računa).

Izjema je v primeru, če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno, ali če se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil potrošnik za to kriv. V tem primeru nas lahko o morebitni reklamaciji obvestite na info@eko-brlog.com. Tudi v primeru reklamacije in vračila blaga, vas prosimo, da nam skupaj s paketom pošljete izpolnjen in podpisan Obrazec za vračilo blaga ter fotokopijo računa. Obvezujemo se, da vam bomo ob uporavičeni reklamaciji povrnili vse stroške kupnine ter pošiljanja.

Obrazec za vračilo blaga >> (.PDF)