Odganjalec klopov Tickless MINI

39,89 44,90 

Odganjalec klopov in bolh TICKLESS® Mini učinkovito zaščiti vašo žival brez kemikalij. Naprava oddaja zaporedje ultrazvočnih valov, ki jih ljudje in domače živali ne zaznavajo, a onemogočajo orientacijo klopov ter jih tako odganjajo.  Je močnejši in bolj učinkovit od drugih ultrazvočnih odganjalcev na tržišču. Okolju prijazen, brez kemikalij in dišav, je popolnoma varen za uporabo, omogoča pa tudi ponovno polnjenje in s tem daljšo življenjsko dobo.

TICKLESS® tehnologija je prestala stroga testiranja in je bila dokazana kot učinkovita na Univerzi Camerino v Italiji.

Na voljo je v 3 barvnih različicah.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , , , Oznaki: , ID izdelka:7249

Opis

Odganjalec klopov in bolh TICKLESS® Mini učinkovito zaščiti vašo žival brez kemikalij. Naprava oddaja zaporedje ultrazvočnih valov, ki jih ljudje in domače živali ne zaznavajo, a onemogočajo orientacijo klopov ter jih tako odganjajo.  Je močnejši in bolj učinkovit od drugih ultrazvočnih odganjalcev na tržišču. Okolju prijazen, brez kemikalij in dišav, je popolnoma varen za uporabo.

Moderno oblikovan in z učinkovito zaščito, je primeren tudi za najmanjše ljubljenčke v mestu in na podeželju. Lahko ga tudi ponovno napolnite, zato boste lahko svojega ljubljenčka zaščitili za dlje časa. Varen, moden in učinkovit – preprosto čudovit!

TICKLESS® tehnologija je prestala stroga testiranja in je bila dokazana kot učinkovita na Univerzi Camerino v Italiji.

Na voljo je v 3 barvnih različicah.

Kako deluje?

Naprava oddaja zaporedje ultrazvočnih valov, ki jih ljudje in domače živali ne zaznavajo, a onemogočajo orientacijo klopov ter jih tako odganjajo.  Je močnejši in bolj učinkovit od drugih ultrazvočnih odganjalcev na tržišču. Okolju prijazen, brez kemikalij in dišav, je popolnoma varen za uporabo. Doseg: 2,5 metra

Če vašemu psu doma snemate ovratnico, vam priporočamo uporabo TICKLESS HOME odganjalca bolh in klopov za dom.

Značilnosti

  • Litij-ion polimer baterija za ponovno polnjenje z mikro USB (polnilec vključen)
  • Naprava prenese dež in povprečne vremenske razmere
  • Super močan način pritrjevanja, ki poskrbi za to, da naprava ostane na vaši živali
  • Nočna funkcija za vidnost v temi

OPOZORILO – Zaradi majhne velikosti, držite izven dosega majhnih otrok. Naprava ni vodoodporna, pač pa visoko odporna na vlago  (IP31). Če se naprava zmoči, jo je potrebno nemudoma posušiti, da bi preprečili škodo zaradi vode. Učinkovitost je odvisna od stanja kožuha živali, ter tudi od števila parazitov v okolici. V primeru tehnične napake nudimo 12 mesecev garancije, kijo lahko uveljavljate s predložitvijo računa.

Proizvedeno na Madžarskem.

Znamka

Tickless

Dodatne informacije

Barva

rose gold, črna, bela

NAVODILA ZA UPORABO

Prosimo prepričajte se, da vaš ljubljenček nima bolh ali klopov. Temeljito ga operite in preverite ali ima zajedavce. Napravo pred prvo uporabo polnite vsaj 4 ure.

  1. Snemite ovratnico s svojega ljubljenčka.
  2. Iz ovoja vzemite silikonski trak – SMALL/malega za ovratnice, ki merijo 10-15mm, BIG/velikega za ovratnice, ki merijo 15-20mm. Za širše ovratnice, uporabite TICKLESS® Pet napravo.
  3. Vstavite silikonski trak v stransko režo naprave. Prepričajte, da je popolnoma vpeljan ter varno pritrjen.
  4. Nastavite trak z napravo na ovratnico in povlecite trak pod ovratnico. Vstavite silikonski trak v drugo režo na napravi, ter se prepričajte da je popolnoma pritrjena.
  5. Če je trak preveč ohlapen, uporabite manjšega. Če je pravilno pritrjen, TICKLESS® ostane varno na ovratnici.
  6. Prva aktivacija: pritisnite na gumb za 5 sekund. V odgovor se prižge rdeča lučka.

NOČNA FUNKCIJA

Nočna funkcija – ko naprava deluje, pritisnite na gumb za 2-3 sekunde. Pojavi se hitro utripajoča nočna lučka, ki napravi vašo žival bolj vidno v temi. Za izklop funkcije, ponovno pritisnite na gumb za 2-3 sekunde.

POLNJENJE

Kako polniti?

Preverite stanje baterije s pritiskom na gumb – 4 rdeče luči kažejo na delovanje. Ko se baterija izprazni se naprava ugasne – reaktivira se po polnjenju. Polnite s priloženim micro USB polnilcem. Baterija se polni, kadar gori zelena lučka. Za polno baterijo, polnite 4 ure. Polna baterija zagotavlja 20 dni uporabe.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Odganjalec klopov Tickless MINI”

Morda vam bo prav tako všeč…