V naši ponudbi najdete visokokakovostne ekološke izdelke za prehrano in oskrbo malih živali, priznanih blagovnih znamk Lily’s Kitchen, BecoPets, For All DogKind ter edinstveno arašidovo maslo za pse PeaMutt Butter. Izdelki v naši ponudbi ohranjajo kakovost življenja vaših ljubljenčkov ter hkrati pomagajo ohranjati naš planet. Visokokakovostni in ekološki izdelki za kosmatince so novost na našem tržišču, a hkrati tudi izjemno zanimiva pridobitev, ki jo z navdušenjem pozdravlja vse več skrbnikov živali. Zdravi, prijazni, etično proizvedeni in lepi izdelki, ki jih najdete v naši ponudbi bodo zagotovo zadovoljili še najbolj zahtevnega kupca.

 

LILY’S KITCHEN

Lily’s Kitchen je prava hrana za pse in mačke, saj je tako videti in tako tudi diši. Je iz polnovrednih, naravnih, ekološko pridelanih sestavin, ki so odličnega vonja in okusa.

Ta naravna hrana za pse in mačke je narejena iz pravega mesa, organskih stročnic, organske zelenjave, organskega sadja in zelišč. Hrana ne vsebuje derivatov in pulpe (neprebavljivega dela sadja in zelenjave), ampak le cele sestavine. Ne vsebuje barvil, arom, sladil, gensko spremenjenih organizmov ali konzervansov.

Naši ljubljenčki so zdravi le toliko, kolikor je zdrava hrana, ki jo jedo. Če jih hranimo s hrano polno neprebavljivih beljakovin in z visokim deležem ogljikovih hidratov, se po obroku ne bodo nikoli počutili zadovoljni in siti. Ne le to, lahko so podvrženi mnogim obolenjem. Holistični princip pomeni, da pri Lily’s Kitchen uporabljajo le surovo hrano najboljše kvalitete, ki odseva naravno prehrano mačk in psov.

 

BECO PETS

Beco Pets so izdelki za kosmatince, ki so zabavni in hkrati tudi okolju prijazni. Odlikujejo jih inovativni materiali in sveže ideje za ekološke alternative vsakdanjim izdelkom. Sprijaznimo se, vsi moramo opraviti svoj delež pri ohranjanju narave!

EKO MATERIALI

Vsi Beco Pets izdelki so bili zasnovani tako, da so okolju kar najbolj prijazni. V ospredju ni le funkcionalnost, ampak tudi življenjski ciklus izdelkov. Veliko izdelkov, ki jih uporabljamo v vsakdanjem življenju pogosto pristane na smetiščih, zato je pomembno misliti vnaprej. Pri Beco Pets so si zadali za cilj ustvariti izdelke take oblike in iz takih materialov, da bodo imeli čim manjši vpliv na okolje tudi po koncu njihove uporabne življenjske dobe.

PREDNOSTI IZDELKOV BECO PETS

  • 100% varni in brez toksičnih snovi (ki se sicer pogosto nahajajo v plastičnih in gumijastih izdelkih)
  • 100% naravni (so iz mešanice rastlinskih vlaken in rastlinske smole)
  • 100% biorazgradljivi (če postavimo izdelek na toplo, vlažno mesto (npr. kompost) ali pa ga zakopljemo v zemljo, se začne rastlinska smola razgrajevati. To omogoča tudi razkroj vlaken in končno se celoten izdelek v roku 2-3 let biološko razgradi.)
  • Kadar zaradi narave in uporabe ni možen naraven in biorazgradljiv material, gre za recikliran material (npr. polifil) ali pa varen in za človeško uporabo primeren material (npr. silikon)
  • Privlačnih barv in oblik
  • Plod etične proizvodnje
  • Cenovno dostopni

V naši ponudbi lahko tako zasledite celo vrsto vsakdanjih predmetov za vaše ljubljenčke, ki so 100% okolju prijazni. Na voljo so posode, vrečke za kakce ter nosilci zanje, cela paleta igrač in zanimivih pripomočkov.

 

FOR ALL DOGKIND

For All Dogkind je mlado podjetje, ki si je pri svojem delu zadalo najvišje standarde. Nudijo namreč popolno transparentnost pri sestavi izdelkov, ter s tem zagotavljajo skrbnikom živali, da lahko brez pomislekov uporabljajo varne izdelke brez kakršnihkoli (tudi skritih) kemikalij.

Šamponi se lahko redčijo z vodo v razmerju 32-1, zaradi česar trajajo zelo dolgo in so tudi cenovno ugodnejši.

Prav vsi vsebujejo tudi naravni repelent, ki odganja nadležne bolhe na naraven način.

V prvem letu delovanja pa so na obrtnem sejmu v Angliji prejeli tudi nagrado za najboljši nov izdelek za nego leta 2016!

Šamponi For All Dogkind (na kratko FADK) so 97% naravni in ne vsebujejo nobenih kemikalij, vključno s SULFATI, PARABENI in PETROKEMIKALIJAMI. Kaj pa ostali 3%?

3% predstavljajo konzervansi, ki so potrebni za obstojnost  izdelkov. Vsak šampon, ki vsebuje vodo (in to pomeni, prav vsak šampon!), mora vsebovati konzervanse, sicer bi se pokvaril v roku nekaj tednov.

Kot konzervans se lahko v kozmetičnih izdelkih zakonito uporabljajo le tiste snovi, ki so bile odobrene s strani EU strokovnega odbora za varstvo potrošnikov (SCCS). Ti pa so vsi sintetičnega izvora. Konzervansa, ki ju uporabljajo pri FADK sta natrijev benzoat ter kalijev sorbat. Ti spojini sta v naravi prisotni v različnem sadju in jagodičevju, komercialno uporabljene snovi pa so sintetično proizvedene. Lahko pa se jih opisuje kot identične naravnim.

 

PEAMUTT BUTTER

Arašidovo maslo je priljubljen pasji priboljšek. Je dober vir beljakovin, vsebuje pa tudi za srce zdrave maščobe, vitamin B, niacin in vitamin E. Arašidovo maslo lahko namažete na pasje igrače, ali pa ga uporabite pri pripravi priboljškov. BREZ DODANEGA SLADKORJA. BREZ SOLI. BREZ ŽIT. BREZ XYLTOLA.

SESTAVA: Praženi arašidi, RSPO certificirano trajnostno palmovo olje (RSPO-1106169).

* Kaj pomeni RSPO certificirano? RSPO certificirano palmovo olje je trajnostno palmovo olje, kar pomeni, da je vzgojeno na plantažah, ki naj so na zemlji, kjer ni prišlo do krčenja gozdov, ni prišlo do spremembe namembnosti plantaž po letu 2005. Ocenjuje se, da je trenutno le 4% palmovega olja celotne svetovne porabe pridelanega trajnostno.

 

POSTANITE NAŠ POSLOVNI PARTNER

Postanite naš poslovni partner na področju trženja in prodaje visokokakovostnih, bioloških ter ekoloških izdelkov blagovnih znamk, ki jih zastopamo v Sloveniji – Lily’s Kitchen, BecoPets, For All DogKind in PeaMutt Butter.

Pravnim osebam, ki se ukvarjajo s prodajo izdelkov za male živali, nudimo bogato ponudbo visokokakovostnih izdelkov uveljavljenih blagovnih znamk, ki zagotavljajo visoko zadovoljstvo vaših kupcev. Do danes smo razvili dobre poslovne odnose s številnimi specializiranimi trgovinami ter veterinarskimi ambulantami.

Naši izdelki ohranjajo kakovost življenja vaših ljubljenčkov ter hkrati pomagajo ohranjati naš planet. Visokokakovostni in ekološki izdelki za kosmatince so novost na našem tržišču, a hkrati tudi izjemno zanimiva pridobitev, ki jo z navdušenjem pozdravlja vse več skrbnikov živali. Zdravi, prijazni, etično proizvedeni in lepi izdelki, ki jih najdete v naši ponudbi bodo zagotovo zadovoljili še najbolj zahtevnega kupca.

Še posebej radi sodelujemo z manjšimi podjetji, saj jim uvrščanje naše ponudbe v prodajni program prinaša določeno tržno prednost, ker tovrstnih izdelkov ni mogoče kupiti v večjih in komercialno bolj prepoznavnih trgovinah. Verjamemo v dodano vrednost butične prodaje in osebnega stika s strankami. Obenem pa si prizadevamo vzpostavljati trajna in obojestransko nagrajujoča partnerstva.

Želimo si sodelovanja z zanesljivimi partnerji, ki želijo svojim kupcem nuditi le najboljše zanje in za njihove ljubljenčke.

Za več informacij smo vam dosegljivi na info@eko-brlog.com in 070/263-344.