V naši ponudbi najdete visokokakovostne ekološke izdelke za prehrano in oskrbo malih živali, priznanih blagovnih znamk Yora, Herrmann’s Manufaktur, For All DogKind, ter Funky Dog. Izdelki v naši ponudbi ohranjajo kakovost življenja vaših ljubljenčkov ter hkrati pomagajo ohranjati naš planet. Visokokakovostni in ekološki izdelki za kosmatince so novost na našem tržišču, a hkrati tudi izjemno zanimiva pridobitev, ki jo z navdušenjem pozdravlja vse več skrbnikov živali.

Zdravi, prijazni, etično proizvedeni in lepi izdelki, ki jih najdete v naši ponudbi bodo zagotovo zadovoljili še najbolj zahtevnega kupca.

 

YORA – HRANA ZA PSE IN ZA PLANET

Mnogi od nas zmanjšujemo količino zaužitega mesa zaradi okoljskih ali drugih razlogov.  A psi in mačke za svoje optimalno zdravje potrebujejo beljakovine živalskega izvora. Zato je YORA poiskala alternativo.  To so ličinke črne bojevniške muhe (Hermetia Illucens), ki imajo odličen prehranski profil beljakovin, maščob in mineralov, so okolju prijazne in naši ljubljenčki obožujejo njihov okus! Žuželke tako hrani prispevajo vse dobrodejne lastnosti mesa in rib, brez visoke cene za planet.

To je edinstvena ekološka in hipoalergena hrana z enim živalskim virom beljakovin – primerna za pse s prehranskimi intolerancami, občutljivo prebavo in kožnimi težavami.

BREZ PŠENICE. BREZ DODANIH UMETNIH BARVIL, OJAČEVALCEV OKUSA IN KONZERVANSOV.

Proizvedeno v Veliki Britaniji.

Embalaža je 100% kompostno razgradljiva in potiskana z barvami na vodni osnovi ali pa 100% primerna za recikliranje.

 

HERRMANN’S MANUFAKTUR – VRSTI PRIMERNA EKOLOŠKA HRANA

Herrmann’s Manufaktur hrana za pse in mačke je proizvedena iz skrbno izbranih ekoloških sestavin visoke kakovosti. Pri proizvodnji uporabljajo le lokalne (Nemške) sestavine, ki izvirajo iz ekološkega kmetijstva in iz živalim prijazne reje.

Herrmann’s Manufaktur ima lasten proizvodni obrat, kjer izdelujejo certificirane BIO prehranske izdelke za pse in mačke, brez sintetičnih dodatkov, pesticidov ali GSO.

Verjamejo, da si prav vsak ljubljenček zasluži vrsti primerno in zdravo prehrano – in to jim tudi omogočajo. Ob tem pa skrbijo za dobrobit rejnih živali ter za okolje.

Poleg popolne hrane za pse in mačke z lokalnimi, svežimi BIO sestavinami, proizvajajo tudi priboljške in žvečilke iz skrbno izbranih sestavin. Zaradi edinstvene sestave so izdelki primerni za živali z različnimi zdravstvenimi težavami in prehranskimi netolerancami.

V želji po oblikovanju optimalne prehrane za vsako žival, pa so pripravili posebno linijo izdelkov Kreativ-Mix, ki vsebuje nabor monoproteinskih pločevink z mesom in notranjimi organi. Pri pripravi uravnoteženega obroka, jih enostavno kombiniramo z zelenjavo, sadjem in maščobami.

 

FOR ALL DOGKIND – NARAVNA KOZMETIKA ZA PSE

For All Dogkind je mlado podjetje, ki si je pri svojem delu zadalo najvišje standarde. Nudijo namreč popolno transparentnost pri sestavi izdelkov, ter s tem zagotavljajo skrbnikom živali, da lahko brez pomislekov uporabljajo varne izdelke brez kakršnihkoli (tudi skritih) kemikalij.

Prav vsi vsebujejo tudi naravni repelent, ki odganja nadležne bolhe na naraven način.

V prvem letu delovanja pa so na obrtnem sejmu v Angliji prejeli tudi nagrado za najboljši nov izdelek za nego leta 2016!

Šamponi For All Dogkind (na kratko FADK) so 97% naravni in ne vsebujejo nobenih kemikalij, vključno s SULFATI, PARABENI in PETROKEMIKALIJAMI. Kaj pa ostali 3%?

3% predstavljajo konzervansi, ki so potrebni za obstojnost  izdelkov. Vsak šampon, ki vsebuje vodo (in to pomeni, prav vsak šampon!), mora vsebovati konzervanse, sicer bi se pokvaril v roku nekaj tednov.

Kot konzervans se lahko v kozmetičnih izdelkih zakonito uporabljajo le tiste snovi, ki so bile odobrene s strani EU strokovnega odbora za varstvo potrošnikov (SCCS). Ti pa so vsi sintetičnega izvora. Konzervansa, ki ju uporabljajo pri FADK sta natrijev benzoat ter kalijev sorbat. Ti spojini sta v naravi prisotni v različnem sadju in jagodičevju, komercialno uporabljene snovi pa so sintetično proizvedene. Lahko pa se jih opisuje kot identične naravnim.

 

FUNKY DOG – ETIČNI, VEGANSKI IN DOBRODELNI FUNKY IZDELKI ZA ŽIVALI

METULJČEK: SIMBOL SKRBI ZA ZAPUŠČENE ŽIVALI IN DOBRODELNOSTI

Ko se nekaj začne iz srca in z veseljem, potem ne vodi drugam kot v uspeh! Katka, ustanoviteljica projekta Funky Dog, ljubi živali! Uživa v ustvarjanju in rada je dobrodelna.

A najpomembneje, Katka meni, da psom metuljčki izredno pašejo! So modni in elegantni, obenem pa tako zelo luštni. Z izdelkovanjem je začela sama. Doma, z rokami.

Velik delež vrednosti izdelka, od 10% pa do 30%, se donira zavetiščem za živali in organizacijam, ki pomagajo živalim v stiski. Vsak, ki nosi FUNKY DOG izdelke, svetu pokaže, da mu ni vseeno za živalske prijatelje ki potrebujejo pomoč.

Kako pa se je vse skupaj začelo? Ideja o metuljčku za pse se je začela v letu 2011, ko je Katka na ulici zagledala psa z rdečim karirastim metuljčkom na ovratnici. ‘Takoj sem si predstavljala, kako bi metuljček izgledal na Kadl (moj kuža),’ pove Katka. Katka je iskala podobne metuljčke karr nekaj let, a ni našla primernega. V tistem času, metuljčki niso bili popularni niti pri psih, niti pri moških. Nato je našla sponko za lase z metuljčkom in jo pripela na ovratnico. ‘Metuljček je pritegnil pozornost, kadar sva bila na sprehodu in očitno je bil vsem všeč. Vsi so bili ideji naklonjeni in to me je veselilo. To je bil navdih in mislila sem si: Zakaj ne bi sama delala metuljčkov? Ljudje bi bili navdušeni in zagotovo bi kupili metuljčka za svojega kužka!’

No, tako je sama začela z ročno izdelavo. Že na začetku je Katka vedela, da želi z izkupičkom od prodaje pomagati živalim. Danes so pod blagovno znamko FUNKY DOG na voljo različni zanimivi, ekološki in kreativni izdelki za pse in mačke. Od začetka delovanja je bilo v dobrodelne namene doniranih že preko 30000€. Maskota znamke je Katkin ljubljeni Kadlo (Mr. Cuddles) – nenavaden kuža z močno osebnostjo, mešanec med jazbečarjem in beaglom. V izdelavo izdelkov so vključene tudi mamice na materinskem dopustu z majhnimi otroki, ter varovane delavnice, kjer ustvarjajo ljudje s posebnimi potrebami. Na tak način FUNKY DOG pomaga tudi ljudem.

Na svetu je ogromno čudovitih projektov, organizacij, zavedišč in posameznikov, ki se trudijo polepšati življenje živalim v stiski. FUNKY DOG s hvaležnostjo pomaga mnogim od njih.

Preverjenim organizacijam v državah, kjer se izdelki prodajajo, se redno nakazujejo donirani zneski in se nudi fizična pomoč.

Trenutno znašajo donirani zneski v Sloveniji:

  • 2019: 131,55€ – SVSP (Slovenian vets for stray pets)
  • 2020: 300€  – MAČJA HIŠA (zavetišče)
  • 2021: 185,25€ – Društvo za zaščito konj
  • 2022:

Veseli nas, da je tudi Eko Brlog postal del FUNKY DOG zgodbe. Tako bomo lahko v Sloveniji, s pomočjo prodaje FUNKY DOG ‘funky’ izdelkov za kosmatince pomagali živalim v stiski.

Izbirate lahko med simpatičnimi metuljčki (mašnicami), ruticami, ekološkimi ovratnicami in povodci, torbicami, posteljami, plaščki, igračkami in še marsikaterim praktičnim izdelkom.

 

POSTANITE NAŠ POSLOVNI PARTNER

Postanite naš poslovni partner na področju trženja in prodaje visokokakovostnih, bioloških ter ekoloških izdelkov blagovnih znamk, ki jih zastopamo v Sloveniji.

Pravnim osebam, ki se ukvarjajo s prodajo izdelkov za male živali, nudimo bogato ponudbo visokokakovostnih izdelkov uveljavljenih blagovnih znamk, ki zagotavljajo visoko zadovoljstvo vaših kupcev. Do danes smo razvili dobre poslovne odnose s številnimi specializiranimi trgovinami ter veterinarskimi ambulantami.

Naši izdelki ohranjajo kakovost življenja vaših ljubljenčkov ter hkrati pomagajo ohranjati naš planet. Visokokakovostni in ekološki izdelki za kosmatince so novost na našem tržišču, a hkrati tudi izjemno zanimiva pridobitev, ki jo z navdušenjem pozdravlja vse več skrbnikov živali. Zdravi, prijazni, etično proizvedeni in lepi izdelki, ki jih najdete v naši ponudbi bodo zagotovo zadovoljili še najbolj zahtevnega kupca.

Še posebej radi sodelujemo z manjšimi podjetji, saj jim uvrščanje naše ponudbe v prodajni program prinaša določeno tržno prednost, ker tovrstnih izdelkov ni mogoče kupiti v večjih in komercialno bolj prepoznavnih trgovinah. Verjamemo v dodano vrednost butične prodaje in osebnega stika s strankami. Obenem pa si prizadevamo vzpostavljati trajna in obojestransko nagrajujoča partnerstva.

Želimo si sodelovanja z zanesljivimi partnerji, ki želijo svojim kupcem nuditi le najboljše zanje in za njihove ljubljenčke.

Za več informacij smo vam dosegljivi na info@eko-brlog.com in 070/263-344.