Prelep in pogumen skok v novo desetletje!

Prelep in pogumen skok v novo desetletje!

Predragi Eko Brlogovci!

Rada bi se vam iskreno zahvalila za vso izkazano podporo in zaupanje v preteklem letu. Tako zelo naju veseli, da se vedno več pasjih in mačjih skrbnikov zaveda kako pomembna je preventiva za zdravje naših ljubljenčkov in obenem skrbijo tudi za ogljični odtis svojih živali in s tem spreminjajo svet na lepše. Z vsakim naročilom in ob vsaki spodbudni besedi nama zapoje srce in (čeprav se sliši osladno) je to dejansko bistvo najinega dela, ali pa vsaj tisti najslajši del…

Leto 2019 je bilo za naju polno osebnih in poslovnih izzivov, obenem pa nama je dalo potrditev, da smo skupaj na pravi poti in da lahko kot skupnost spreminjamo svet in skrbimo za lepšo prihodnost vseh nas. To leto se je namreč začelo z velikimi premiki in pretresi. Naše družinsko življenje (ker Eko Brlog je konec koncev dejansko družina…) se je popolnoma spremenilo, ko nas je po dolgotrajnem boju z boleznijo, a hkrati mnogo prezgodaj, zapustila ljuba mama in tašča.

A kot vsaka težka preizkušnja (in teh je bilo v zadnjih letih kar nekaj), je tudi ta prinesla veliko osebne rasti, življenjskih lekcij in dragocenih trenutkov, ki bodo ostali z nama za vedno. Velik dosežek v letošnjem letu je bil ta, da sva se postavila na prvo mesto in si danes na tedenski bazi (brez slabe vesti) vzameva čas zase in za naju kot partnerja v zasebnem in poslovnem smislu. Vzameva si čas za zdrave navade, za osmišljeno življenje, za najina otroka in kosmatince, seveda!

V novem letu vam torej želiva, da si podarite čas. Čas zase, za svoje ljubljene. Čas za zdravje, čas za ljubezen, čas za sprehode in igro.

Eko Brlog pa vstopa v novo leto z veliki načrti. Pred nami je prenova spletne strani, in ker je stran namenjena prav vam, si želiva, da bi bila za vas čimbolj uporabna, informativna in praktična.

Zato te vabiva k reševanju spletne ankete o uporabi naše strani, na koncu katere ti v zahvalo podarjava kodo za 10% popust na celoten nakup, ki bo veljal še vse do konca januarja. Do ankete lahko dostopaš tukaj.

V novo leto torej vstopava pogumno, optimistično in mirno. Saj se zavedava, da nas je vedno več podobno mislečih. Nas, ki ne hodimo v čredah, ki mislimo s svojo glavo in verjamemo v lepši svet! Hvala, ker si tudi ti del te zgodbe!

Prelepe praznike in vse lepo v novem letu (in desetletju) vam želiva,
Anja in Karel, Eko Brlog
Kategorije: Blog, Novice

Povezani prispevki