Prejeli smo certifikat bonitetne odličnosti

Prejeli smo certifikat bonitetne odličnosti

Veseli in ponosni smo, da nam je bonitetna hiša CompanyWall dodelila certifikat bonitetne odličnosti. Prejeli smo namreč bonitetno oceno A+, ki jo dobijo podjetja, ki se na svoji poslovni poti uspešno vzpenjajo, so sposobna poravnati svoje obveznosti in se zanesljivo izogibajo poslovnim tveganjem.

Bonitetno oceno subjekta bonitetna hiša CompanyWall izračuna glede na preteklo in sedanje poslovanje, kreditno in plačilno sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost in druge kriterije. Imetniki certifikata bonitetne odličnosti so redka podjetja, ki se lahko pohvalijo z bonitetno uspešnostjo, ki jo prepoznavajo tako poslovni subjekti v domačem kot tujem poslovnem okolju.

 

Bonitetna ocena se dodeljuje na podlagi poslovnih izkazov v številkah. Sama po sebi pa je veliko več, govori o človeku, ki vodi podjetje in njegovih zaposlenih, kakšni ljudje so.
                                                                                                                                                                                      – Maja Kljun, direktorica

 

Pridobljen certifikat bonitetne odličnosti priča o tem, da naše podjetje sodi med peščico tistih, ki so si prislužila nadpovprečno visoko bonitetno oceno. To pa je seveda pokazatelj, da poslujemo uspešno ter ima postavljene dobre temelje za uspešno poslovanje tudi v prihodnosti!

 

Nam dodelitev visoke bonitetne ocene veliko pomeni predvsem zato, ker smo ponosni na to, da smo dober in zanesljiv poslovni partner, ki spoštuje delo drugih podjetij in se drži plačilnih rokov ter dogovorov. Največ nam pomeni sodelovanje s pristnimi in iskrenimi ljudmi, ki so korektni tudi v poslovnem življenju. Prav zato nam ogromno pomeni tudi to, da imamo z vsemi vodilnimi predstavniki podjetij, ki jih zastopamo, osebne stike in pogosto tudi prijateljske odnose.

 

Seveda pa se moramo za dobro poslovanje zahvaliti tudi vam, dragi obiskovalci. Prav zaradi vaše podpore in zaupanja smo uspešni in imamo velike načrte tudi za prihodnost.

Kategorije: Novice

Povezani prispevki