SPLOŠNI POGOJI

Splošni pogoji uporabe določajo pravice in obveznosti lastnika spletnega mesta ter njegovih uporabnikov, način in pogoje uporabe vsebin ter funkcionalnosti na naslovu www.eko-brlog.com, kjer se uporabniki nahajajo. EKO BRLOG, Karel Završnik s.p. (v nadaljevanju: lastnik spletnega mesta) naproša uporabnike spletne trgovine www.eko-brlog.com, da si splošne pogoje uporabe skrbno preberejo. Z vstopom na www.eko-brlog.com uporabniki potrjujejo, da so s pogoji seznanjeni, z njimi soglašajo in jih njihove določbe zavezujejo. Splošni pogoji uporabe veljajo za celotno spletno mesto www.eko-brlog.com. Lastnik spletnega mesta si bo prizadeval, da bo spletno mesto delovalo nemoteno in da bo v primeru nedelovanja oz. izpada le-ta začel delovati v najkrajšem možnem času. Lastnik strani ne odgovarja za nedelovanje, če je le-ta posledica višje sile ali dejanj tretjega, ki jih ni bilo mogoče pričakovati, se njegovim posledicam izogniti ali jih odstraniti. Lastnik strani si bo prizadeval, da bodo podatki objavljeni na spletnem mestu www.eko-brlog.com točni. Lastnik strani ne prevzema odgovornosti za napake ali opustitve v vsebini spletnega mesta, hkrati pa si pridržuje pravico, da spreminja, dopolnjuje in posodablja funkcionalnost in vsebine na spletnem mestu. Lastnik strani lahko pogoje uporabe spreminja. Spremembe začnejo veljati in so za uporabnike zavezujoči z naslednjim dnem po objavi na spletnem mestu www.eko-brlog.com. Lastnik se bo potrudil obvestiti vse uporabnike o spremembi splošnih pogojev.

Varovanje zasebnosti

Lastnik strani se zaveda, da sta zasebnost in varovanje osebnih podatkov zelo pomembni. Pri kreiranju uporabniškega računa na www.eko-brlog.com je potreben vpis vseh zahtevanih podatkov. Uporabnik je dolžan skrbeti za pravilnost in točnost podatkov. Za dostop do svojih podatkov morajo uporabniki v sistemu prijave vnesti pravilno uporabniško ime in geslo. Za varovanje in upravljanje s temi podatki je lastnik strani zagotovil ustrezen nadzor. Lastnik strani bo ščitil zasebnost uporabnikov, podatke bo uporabljal v skladu z veljavno zakonodajo in Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov. Vsi podatki uporabnikov so shranjeni v varovanih strežnikih v nadzorovanih objektih.

Piškotki

Spletno mesto uporablja samo piškotke nujno potrebne za delovanje spletne trgovine. Vse informacije shranjene v piškotkih bodo uporabljene v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

Omejitev odgovornosti

Uporabnik je odgovoren za vse aktivnosti, opravljene z uporabo njegovega uporabniškega računa. Ob vsakršni nepooblaščeni uporabi ali utemeljenem sumu, da je do tovrstnega dostopa prišlo, mora o tem nemudoma obvestiti lastnika spletnega mesta www.eko-brlog.com. Lastnik spletnega mesta ni odgovoren za kakršno koli izgubo ali škodo, ki bi jo uporabnik utrpel zaradi nepooblaščene uporabe njegovega računa in gesla. Uporabnik se zaveže, da bo spletno mesto www.eko-brlog.com uporabljal v skladu s temi pogoji uporabe, zagotavljal tajnost gesla ter upošteval pravila in obvestila objavljena na spletnem mestu. Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudniku ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Nezakonita ali prepovedana uporaba

Uporabnik ne sme poizkušati pridobiti si nepooblaščenega dostopa do spletnega mesta www.eko-brlog.com, računalniškega sistema, z njim povezanega omrežja ali podatkov o kateremkoli drugem uporabniku.

Pravica do uporabe povratnih informacij in predlogov

Lastnik strani spodbuja posredovanje povratnih informacij in predlogov o storitvah in vsebinah spletnega mesta www.eko-brlog.com, saj to omogoča redne izboljšave storitev, namenjene uporabnikom, vendar se ima pravico odločiti ali bo posredovane informacije in predloge upošteval ali ne.

Zbiranje osebnih podatkov

Ob odprtju uporabniškega računa v spletnem mestu www.eko-brlog.com se od uporabnika zahtevajo določeni podatki, ki bodo shranjeni v njegovem uporabniškem računu, prav tako pa ta lahko vsebuje tudi podatke, katerih vnos ni obvezen in jih uporabnik vnese če to sam želi. Svoje podatke lahko ureja in spreminja s prijavo. Lastnik strani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov zagotavlja, da bo osebne podatke uporabnikov uporabljal za delovanje in vzdrževanje njihovega računa in omogočanje storitev spletnega mesta www.eko-brlog.com.

Kodeks ravnanja po ZEPT

EKO BRLOG, Karel Završnik s.p. posluje v skladu z zakonom o elektronskem poslovanju na trgu in na njegovi podlagi sprejetimi predpisi. Več informacij o ZEPT je na voljo na spletnih straneh Uradnega lista Republike Slovenije.

Podatki o lastniku strani:

  • Eko Brlog, okolju prijazna trgovina za kosmatince
  • EKO BRLOG, Karel Završnik s.p.
  • Brezje 43, 3330 Mozirje, Slovenija
  • Matična številka: 6457720000
  • Davčna številka: SI23307811
  • TRR: SI56 6100 0000 5879 032, odprt pri Delavski Hranilnici
  • E-mail: info@eko-brlog.com
  • GSM: 070/263-344

Za reševanje vseh morebitnih sporov v zvezi z spletnim mestom www.eko-brlog.com je pristojno sodišče v Celju.

Način poslovanja spletne trgovine Eko Brlog

Eko Brlog je butična trgovina z omejeno zalogo izdelkov. Določeni izdelki so na voljo v majhnih količinah ali pa so unikatni in tako dostopni le v posameznih kosih. Kljub temu se bomo trudili, da bo naša spletna poslovalnica bogato založena in da bo ponudba kakovostna ter raznolika, obenem pa vas prosimo za razumevanje in potrpljenje ob morebitni nedobavljivosti določenih izdelkov. Ker smo ekološko osveščeni pri pripravi pošiljke in zavarovanju blaga ob pošiljanju, uporabljamo karton in drugo ponovno uporabljeno embalažo. Tudi sami vas pozivamo k čim bolj ekonomičnem naročanju blaga in ravnanju z embalažo!

Cene

Vse cene so v evrih in vsebujejo DDV. Cena za izbrano blago velja na dan nakupa, t.j. na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine www.eko-brlog.com. Cene veljajo v primeru plačila z navedenimi načini plačila pod navedenimi pogoji. Cene, z izjemo akcijskih, nimajo v naprej določene veljavnosti. Spletna trgovina www.eko-brlog.com si pridržuje pravico, da cene brez predhodnega obvestila spremeni.

Več o načinu plačila, pogojih in stroških dostave ter možnosti vračila blaga si lahko ogledate v ustreznih zavihkih na dnu strani.

Navedeni pogoji poslovanja in dostave veljajo za področje Slovenije.