Po darila na Zeleni sejem

Po darila na Zeleni sejem

Praznični čas je obarvan s prijaznostjo, dobro hrano in majhnimi pozornostmi, s katerimi narišemo nasmehe hvaležnosti našim bližnjim. 7.12. od 10ih do 19ih za vas pod okriljem Zelenega planeta pripravljamo božični sejem, na katerem boste lahko kupili darilca, ki so narejena v duhu spoštovanja zdravja, družbe, narave in njenih živali. Dododek se bo odvijal pred prostori podjetja Gnezdo (Štula 10, Ljubljana).

Božično vzdušje nam bodo pričarale zeleno okrašene stojnice butičnih trajnostnih in prijaznih trgovin, iz zvočnikov bo igrala prijetna praznična glasba, zrak bo dišal po okusni rastlinski hrani, ki bo pogrela majhne in velike želodčke. Za sladke zobe bodo poskrbele veganske sladice in dražile tiste, ki se jim bodo še želeli upirati.

Na Zelenem sejmu bomo za vas pripravili pester nabor darilnih izdelkov za pse in muce: božične večerje, BIO priboljške in zdrave žvečilke, ogromno prisrčnih ekoloških igračk ter dobrodelnih dekorativnih izdelkov kot so metuljčki in rutice.

zeleni sejem

V dopoldanskem času se bodo otroci družili na glasbeni pravljici, ki jih bo sprostila in jih popeljala v svet glasbil iz naravnih materialov, v svet diha, glasa in pozornosti. Otroci se bodo spoznali tudi z jogo za otroke. Starši in ostali odrasli se bodo lahko udeležili delavnice o tem, kako lahko sami izdelajo svoja naravna čistila, popoldne pa poslušali zanimivo okroglo mizo o potrošništvu. V toplem družabnem prostoru Gnezda si bomo popoldne ogledali še odličen dokumentarni film Tomorrow, ki na izvrsten način in z dobrimi rešitvami spodbuja lokalne skupnosti po vsem svetu, da zaradi svojega zdravja, miru in prihodnosti spremenijo svoj način življenja na bolje. Za ogled filma bomo hvaležni prostovoljnega prispevka v višini 3 €. Več o projekciji lahko preberete tukaj.

Preživite decembrsko soboto z nami, v zdravem in prijaznem božičnem vzdušju, do takrat pa spremljajte dogodek na Facebooku.

P.S.: V primeru zelo slabega vremena bo dogodek prestavljen na naslednji vikend – 14.12.

 

Prisrčno vabljeni v našo družbo!

Kategorije: Blog

Povezani prispevki