Prikaz vseh 10 rezultatov

Prikaži filtre
Zapri

Fisherman’s Feast za odrasle mačke

12,99 26,30 
Ta okusna popolna hrana za mačke vsebuje kar 70% sveže pripravljenih rib (bele ribe, postrvi ter lososa). Je brez mesne moke in ostankov. BREZ ŽIT. Brez sladil, umetnih barvil in konzervansov. V njej najdete le in samo to kar je navedeno na deklaraciji! Brez packarij in skritih sestavin.
-5%
tuna beco
Zapri

MSC certificirana tuna z bučo in grahom

2,99 34,09 

Znanstveniki se strinjajo, da pretiran izlov in zmanjševanje količine rib v morju postaja globalni problem. Beco pri pripravi te hrane uporablja le Marine Stewardship Council (MSC) certificirano tuno. Naša hrana vsebuje visoko kakovostne ribe iz trajnostnega ribolova, ter s tem pomagamo ohranjati ribe v oceanih tudi za prihodnje generacije. Sveže pripravljene ribe, ki jih uporabljamo, so bogate z omega-3 maščobnimi kislinami, kar pripomore tudi k sijočemu kožuhu in zdravi koži vašega psa. Več o MSC certifikatu si lahko ogledate tukaj.

To je resnično etična in okolju prijazna hrana za pse - boljša za vašega psa in boljša za okolje. Na voljo v 375g tetrapaku ter v varčnem pakiranju z 12 kosi.
Zapri

Piškoti iz bele ribe in krompirja Mrs Cook’s fish cakes

Goodchap's naravni ribji piškotki s sladkim krompirjem popolnoma brez žit, glutena in konzervansov. Ribji piškotki gospe Cook so odličen vir omega 3 maščobnih kislin, ki je pomemben za ohranjanje zdrave kože, sklepov in srca vašega psa. Z manj kot 1% maščobe so kot nalašč tudi za pse z občutljivim želodcem ali prekomerno težo.
Zapri

Pooch&Mutt mokra hrana za pse – Piščanec in ribe

2,99 
Super slastna mokra hrana za pse s piščancem in ribami, brez žitaric in brez odpadkov, le sveže sestavine z družinskih kmetij. Posebnost je tudi embalaža v obliki tetrapaka, ki je okolju prijazna, saj jo je možno reciklirati.
Zapri

Priboljški iz ribje kože Mr Fisher’s fish skins

Goodchap's naravni ribji priboljški popolnoma brez žit, glutena in konzervansov. Trajnostne ribje kože kože gospoda Fisherja so bogat vir omega 3 maščobnih kislin, ki pripomore gibljivosti sklepov in razvoj možganov. Imajo grobo teksturo, ki je odlična za ohranjanje čistega ter zdravega zobovja in dlesni!
Zapri

Ribje palčke Goodchap’s fish fingers

Goodchap's ribje palčke so bogate z omega 3 maščobnimi klsinami in so popolnoma naravne. Te pasje priboljške trajnostno pridobivajo in stiskajo v palčke, da vaš kuža med žvečenjem maksimalno uživa. Priboljški so idealne velikosti, saj jih kuža lahko enostavno drži med tačkami in grize.  
  • brez aditivov
  • brez žit in glutena
  • ekološko pakiranje
  • ustvarjeni z ljubeznijo v Veliki Britaniji
  • trajnostno gojenje rib
 
Zapri

Ribji zvitki iz soma Goodchap’s catfish twirls

Goodchap's naravni ribji piškotki s sladkim krompirjem popolnoma brez žit, glutena in konzervansov. Ribji piškotki gospe Cook so odličen vir omega 3 maščobnih kislin, ki je pomemben za ohranjanje zdrave kože, sklepov in srca vašega psa. Z manj kot 1% maščobe so kot nalašč tudi za pse z občutljivim želodcem ali prekomerno težo.
Novo
Zapri

Salmon Treats priboljški za mačke

2,90 
Ultimativni priboljški za podkupovanje mačjih izbirčnežev. Polnjene blazinice s slastnim lososom in piščancem imajo hrustljavi ovoj in mehko sredico. Ker v njih ni dodanega sladkorja, so zdravi priboljšek za vsako mačjo kosmatinko. Primerno za muce starejše od 6 mesecev. BREZ ŽIT. Brez sladil, umetnih barvil in konzervansov.
Zapri

Senior recipe za starejše mačke

12,99 26,30 
Ta okusna popolna hrana za starejše mačke in mačkone vsebuje kar 70% sveže pripravljenih rib (bele ribe, postrvi ter lososa). Zaradi posebne sestave je še posebej primerna za muce, starejše od 7 let. Brez mesne moke in ostankov. BREZ ŽIT. Brez sladil, umetnih barvil in konzervansov. V njej najdete le in samo to kar je navedeno na deklaraciji! Brez packarij in skritih sestavin.  
Zapri

Zvitki iz bele ribe Goodchap’s whitefish jerky

Goodchap's trpežne in hranljive žvečilke iz bele ribe. Te žvečljivke so bogate z omega 3 maščobnimi kislinami. Bele ribe so trajnostno pripravljene in posušene na zraku, da vaš kuža lahko močno grize in uživa. Whitefish Jerky je idealen za pse, ki radi držijo priboljške v šapah in žvečijo.