Prikaz vseh 8 rezultatov

Prikaži filtre
Wild Woodland Walk
Zapri

Divjačina, raca in losos

59,99 95,99 
Skoraj vsak kuža uživa v gozdnem sprehodu. Koliko vonjav, koliko skritih kotičkov in živali! Ta poseben Lily's Kitchen recept je namenjen vsem ljubiteljem divjačine in gozdnih sprehodov. Pripravljen je iz svežega mesa divjačine, race in lososa s podeželja Velike Britanije ter vsebuje obilo zdrave zelenjave in botaničnih zelišč. Brez žit, mesnih in rastlinskih derivatov ali česarkoli nemarnega. Na voljo v 1kg, 7kg in 12kg pakiranju.
klobasice iz arce in divjačine
Zapri

Duck&Venison Sausages – klobasice iz race in divjačine

3,50 
Male klobasice iz slastnega svežega mesa race in divjačine so slasten priboljšek med treningom, med obroki, ali pa kar tako. So iz popolnoma naravnih in zdravih sestavin in ne vsebujejo ničesar nemarnega. Priboljške lahko tudi razrežete na manjše koščke in jih uporabljate pri treningu.
Novo
Zapri

Guru Venison Sausages – divjačinske klobasice

5,90 
Guru sušene divjačinske klobasice so odlični priboljški, ki jih psi obožujejo. Brez skritih sestavin. Primerni za vsakodnevne treninge ali kot priboljšek med obroki. Klobasice so že narezena ne manjše koščke, kar omogoča ravno pravo velikost priboljška, za nagrajevanje. Vrečica se lahko ponovno zapre z zip zapiranjem.
  • Hipoargene
  • Brez žit
  • Brez glutena
  • Brez mleka in mlečnih izdelkov
  • Brez soje
  • Brez govedine
multipack za mačke
Zapri

Multipack najljubših receptov za muce 8x85g

8,50 
Posebno skrbno pripravljen paket štirih različnih receptov popolne hrane za odrasle mačke z visokim deležem svežega mesa. Te mesene poslastice predstavljajo hranljivo naravno hrano, za zdravo in dolgo življenje vaše mačke. V paketu se skrivajo: Narejeno iz polnovrednih sestavin, ki jih vaša mačka obožuje –in potrebuje za zdravje in zadovoljstvo. Recepti ne vsebujejo žit.
rog
Zapri

Naravna žvečilka – rog

15,99 

Rogovi jelenjadi so primerni za vsakega psa, ki rad grize. Primerni so tudi za kužke, ki menjajo zobe, saj so bolj obstojni kakor ostala 'grizala'. Prav tako so primerni tudi za pse z alergijami ali občutljivo prebavo in celo za predebele pse, saj je žvečenje rogov energetsko zelo potratno opravilo in hkrati zmanjša apetit žživali.

Za pomoč pri izbiri primerne velikosti roga za vašega psa, si oglejte priloženo informativno tabelo pod zavihkom izbira velikosti.

Wild campfire stew 400g
Zapri

Obara z divjačino

3,19 
Ta obrok je holističen, 100% naraven in brez žitaric. Divjačina, fazan in losos predstavljajo edinstveno slastno mešanico svežega mesa, ki z dodatkom sveže zelenjave in sadja ustvari popolno sinfonijo okusov. Vključena je tudi edinstveno mešanico zelišč, ki pomagajo ohranjati optimalno zdravje vašega psa. To popolno hrano za pse sestavljajo le naravne in hranljive sestavine, zato je odličnega okusa, sočna in predvsem zdrava.  
Venison and wild boar 400g
Zapri

Terina z divjačino in divjim prašičem

3,19 
Ta edinstven hipoalergen recept vsebuje svežo divjačino in divjega prašiča ter je brez  žit. Ker poleg slastnega mesa vsebuje tudi barvit nabor organskega sadja in zelenjave ter zdravilnih zelišč, bo prav gotovo teknil tudi najzahtevnejšemu pasjemu gurmanu. In še več, zanj bo hrana tudi čudovito hranljiva ter predvsem zdrava. POPOLNOMA BREZ:
  • mesne in kostne moke
  • stranskih mesnih/rastlinskih proizvodov
  • neprebavljivih sestavin
  • soje, koruze in žit.
To popolno hrano za pse sestavljajo le naravne in hranljive sestavine, zato je odličnega okusa, hrustljava in predvsem zdrava.
Great british breakfast 400g
Zapri

Veliki britanski zajtrk

3,19 
Na mirno sončno jutro, ko si pripravljate zajtrk, nikar ne pozabite tudi na svojega kosmatinca. Ta bogat in slasten britanski zajtrk je hranljiv in naraven obrok, ki vsebuje pusto in z beljakovinami bogato meso divjačinske klobase, slanino, jajca, mornariški fižol poln vlaknin ter s hranili bogat peteršilj. Njami, le kateri kosmatinec bi se lahko uprl tej simfoniji okusov?