Ostani doma in se pridruži našim Facebook Live dogodkom

Ostani doma in se pridruži našim Facebook Live dogodkom

Povezali smo se s srčnimi ljubiteljicami in ljubitelji živali, ki bodo v prihajajočih dneh (in tednih) z nami velikodušno delili svoje znanje in izkušnje za čimboljšo oskrbo ljubljenčkov in čimbolj kakovostno sobivanje z njimi med samoizolacijo.

Facebook Live dogodki se bodo odvijali 3x tedensko v večernih urah. Prijazno te vabimo k sledenju in seveda k sodelovanju, saj lahko na dogodku v živo postavite vprašanja našim gostom in gostjam.🙂

Posnetki pa bodo tudi kasneje objavljeni na spletu in bodo dostopni za ogled, v primeru da nimate Facebooka.

V spodnjih vrstcah bo objavljen (in redno posodobljen) seznam dogodkov s povezavami na posamezen dogodek. V kolikor imate že zdaj kakšna vprašanja ali težave, jih lahko kar zapišete v razpravo na strani dogodka in jih naslovimo med pogovorom. 😉

Povežimo se, izmenjajmo znanja in izkušnje in predvsem #ostanimodoma 💪

Urnik Facebook Live dogodkov

ponedeljek, 23.3. ob 18ih – Nasveti za zaposlitev mačk v domačem okolju s Pšenico Kovačič

S Pšenico iz mačje svetovalnice MinamiKat, bova govorili o tem, kako lahko v domačem okolju zaposlimo svoje mačke in mačkone in jim popestrimo življenje.

sreda, 25.3. ob 18ih – Triki in nasveti za domačo peko pasjih piškotov s Katjo Tul

S Katjo, lastnico pasje pekarne Tačka bova govorili o tem, kako se lahko v času samoizolacije lotimo peke pasjih priboljškov kar doma. Z nami bo delila nekaj nasvetov in trikov.

petek, 27.3. ob 18ih – Obogatitev prehrane psov in mačk med izolacijo z Dašo Korže

Z Dašo, ki se v svojem podjetju FeeDKo ukvarja s strokovnim svetovanjem o prehrani psov in mačk, bova spregovorili o tem, kako lahko v dneh izolacije popestrimo prehrano naših hišnih ljubljenčkov.

Pogovor si lahko ogledaš tukaj.

 

ponedeljek, 30.3. ob 18ih – O mentalni stimulaciji psov doma z Adriano Petrovič

Z Adriano, ki pod blagovno znamko Bostie Creations ustvarja lesene interaktivne pasje igrače (in še marsikaj lepega), bova govorili o pomembnosti miselnih iger in mentalne stimulacije za pse, pa tudi o tem, kako lahko naše kosmatince mentalno stimuliramo v stanovanju.

sreda, 1.4. ob 18ih – Domača telovadba zate in za tvojega psa z Urško Škrap in Davidom Zadravcem

Urška Škrap (Srči Smrči) in David Zadravec (Telovadnica David) sta za nas pripravila prav poseben program domače telovadbe, v katero bo vključen tudi naš kuža! Z nami bosta delila domiselne ideje za vzdrževanje telesne pripravljenosti, gibljivosti in moči, ki bodo obenem tudi krepile našo povezanost s kosmatinci in jim popestrile dan.
V Facebook Live videu boste imeli Davidu postaviti tudi kakšno vprašanje v zvezi z lastnimi domačimi treningi in zdravo prehrano v času izolacije (pa tudi sicer).

petek, 3.4. ob 18ih – O psih in gibanju, napotki za doma z Jano Gams, dr.vet.med, CCRP

Z Jano Gams, dr.vet.med, CCRP, iz prvega centra za veterinarsko rehabilitacijo in hidroterapijo psov v Sloveniji Dogs4motion, bova govorili o gibalnem sistemu psa kot celoti.

Kaj vse prinese hoja na stirih tackah, in kaj so tisti znaki, ki nam lahko povedo, da se nas kuza gibalno morda ne pocuti najbolje?

Ker pa lastniki psov lahko ogromno ze sami pripomoremo k dobremu telesnemu pocutju nasih kosmatincev, bo Jana podala tudi nekaj prakticnih nasvetov, s katerimi jim lahko omogocimo, da bodo z nami kar se da dolgo kvalitetno in aktivno prezivljali prosti cas.

Kategorije: Blog, Novice

Povezani prispevki