Novoletni eko izzivi

Novoletni eko izzivi

Starega psa ne moreš naučiti novih trikov – ali pač?!

Skok v novo leto je čudovita priložnost za pregled preteklega leta (ali desetletja…) in izdelava načrtov za obdobje pred nami. Kako bomo boljši, bolj zdravi, kako (se) bomo imeli bolj radi in kako bomo bolj kakovostno (ali pa npr. bolj zeleno) živeli v prihodnjem letu. Vse to so nameni, ki nas pogosto preplavijo v tem prazničnem času.

V Eko Brlogu nas v 2020 čaka kar nekaj sprememb in premikov. Ker čutimo, da je pred nami čas velikih sprememb, pa smo tudi za vas, naši dragi obiskovalci in sledilci, pripravili nekaj čisto posebnega.

Gre za program novoletnih EKO izzivov. Kar 6 jih bo – vsak bo trajal minimalno 2 meseca (sami pa jih lahko seveda podaljšate, saj bo šlo za izjemno koristne navade)! Prav vsak izmed njih bo na svoj način povezan z ekološkim in zdravim načinom sobivanja z našimi ljubljenčki.

Mi vas bomo podprli z vsebino, informacijami, motivacijo in popusti na akcijske artikle povezane z izzivom, vi pa boste s sodelovanjem na socialnih medijih lahko na koncu izziva (poleg čudovite zdrave navade, se ve) pridobili tudi super tematski nagradni paket!

Sodelovali pa bomo tudi mi, ter na koncu obdobja posameznega izziva z vami delili naše (osebne oz. družinske) izkušnje z izzivom in njegovimi učinki na naše življenje. Tako, da ne bomo samo pametovali, ampak bomo dejansko tudi pošteno ‘delali’ z vami! 😉

Vsi izzivi so okvirno že pripravljeni, nekateri pa bodo povezani in podprti tudi s partnerskimi organizacijami. Juhu, jaz se že pošteno veselim, da v novo desetletje zakorakamo polni novega znanja, veščin in z osvojenimi zdravimi in zelenimi navadami!

Kdo je torej pripravljen na 1. IZZIV? Objavimo ga že prihodnji teden! 😉

Tukaj se prijavi na e-novice in bodi na tekočem, z vsem kar pripravkjamo zate in za tvojega kosmatinca!

 

Prelep ponovoletni pozdravček,

Anja

 

Kategorije: Blog

Povezani prispevki