V spletni trgovini www.eko-brlog.com lahko plačujete blago na naslednje načine:

  • plačilo po povzetju
  • plačilo po predračunu (s položnico ali elektronsko banko)
  • plačilo preko sistema PayPal

Plačilo po povzetju

V primeru, da boste blago plačali s plačilom po povzetju, boste kupnino plačali dostavljalcu ob dostavi naročenega izdelka. Znesek je viden ob zaključku nakupa v naši spletni trgovini. Stroški dostave so prav tako obračunani ob zaključku nakupa.

Plačilo po predračunu

Naročeno blago lahko plačate preko nakazila na naš TRR. Z izvajanjem aktivnosti za odpremo naročila bomo začeli takoj po prejemu nakazila kupnine na naš TRR. Postopek nam lahko pomagate pospešiti tako, da nam po izvedbi plačila posredujete dokazilo o plačilu na naš elektronski naslov info@eko-brlog.com.

Podatki za nakazilo:

EKO BRLOG, Karel Završnik s.p.
Brezje 43
3330 Mozirje

IBAN: SI56 6100 0000 5879 032 (DELAVSKA HRANILNICA d.d.)
BIC/SWIFT: HDELSI22

Plačilo preko sistema PayPal

PayPal je ponudnik varnega e-plačevanja s kreditnimi karticami, saj nudi storitev, ki zagotavlja varno online plačevanje v realnem času (online avtorizacije plačilnih ter kreditnih kartic). PayPal zagotavlja anonimno, hitro in varno poslovanje – on-line plačila in sprejem plačil.

Več o PayPalu in tudi o tem kako odprete svoj račun, si lahko ogledate tukaj.

Izdaja računa

Prodajalec mora za dobavo blaga ali storitev izdati račun in ga izročiti kupcu. Kupec mora prevzeti račun in ga zadržati neposredno po odhodu iz poslovnega prostora. Pri poslovanju preko spleta  bomo izdali račun ob pošiljanju blaga kupcu oziroma ko bo blago odpremljeno. Za spletne nakupe trenutno ne izdajamo e-računov.