Blog, Brlog

Leto 2021 v Eko Brlogu – na kratko

Pa je mimo še eno burno leto. Je burno sploh prava beseda? Ne vem če resnično opiše kaj vse nam je prineslo… Vsem nam… Da ne bom krivična. Ni bilo vse slabo. Sploh ne. V bistvu je bilo leto 2021 prelomno v več kot enem pogledu.

V začetku leta sva sklenila da morava slediti svojemu srcu in predala zastopstvo ter distribucijo znamke Lily’s  Kitchen v druge roke. Zadeve je dodatno zapletel Brexit, ki nam je praktično onemogočil dobavo večine prehrambenih izdelkov v ponudbi Eko Brloga.

Ampak! Vedno sledi nek ampak, kajne?

Sočasno s tem se je nekako pojavila priložnost (pravzaprav je bila ponudba), da se prvič preizkusim v veterinarskem delu. Z navdušenjem sem sprejela ponujeno roko in od aprila dalje nabirala izkušnje v krasni ekipi priznane veterinarske ambulante v Celju. Temu je sledil skok v knjige, učenje, opravljen državni izpit in pridobitev licence.

Padla je odločitev in ponovno sem začutila svoj klic. Nadaljujem z izobraževanjem na področju bioresonance ter akupunkture, pa tudi prehrane in vpliva okolja na zdravje živali (ter obratno seveda – vpliv živali na okolje).

Vloga Eko Brloga pri vsem skupaj seveda še vedno ostaja v ospredju, saj povezuje vse v kar verjameva, s tem da bova zdaj lahko še bolj koristna. Z veseljem namreč sporočam, da bova v prihodnjem letu lahko vašim dragim kosmatincem ponudila tudi storitve, ki bodo (upam da) pripomogle še k dodatnemu izboljšanju zdravja vaših živali. Podrobnosti sicer še sledijo, a verjamem, da se bodo stvari kmalu kristalizirale.

Eko Brlog tako končno dobiva svojo podobo, tisto, zaradi katere je pravzaprav nastal. Nikoli ni bilo mišljeno, da bo ideja ostala pri trgovini. Želiva si namreč izboljšati kakovost življenja vaših kosmatincev in vaših družin. Na kar se da naraven in okolju prijazen način.

Ob tem bi se rada zahvalila vsem vam, dragi naši, za pozornost, naklonjenost, nakupe in podporo. Za prijazne besede, kritike in včasih tudi nauke. Predvsem pa za dobro voljo, pozitivno energijo in vašo vero v to kar počneva in v lepši jutri.

Brez vseh vas, ne bi bilo ničesar.

V novem letu vam želiva notranjega miru ter trdnosti v vaših odločitvah. Naj vas življenje pelje v pravo smer. V kolikor pa vam pot ni všeč, prevzamite volan in se odpeljite v svojo smer. Če vas vodi srce, ne morete zgrešiti.

Srečno 2022!

Anja in Karel