Hrustljave ribje kože

6,99 

Te čudovite posušene in zvite kože belih rib so narejene iz rib najvišje kakovosti ulovljene s trajnostnim ribolovom iz vod na britanski obali.  Ker so grobe in hrustljave, bodo zagotovo zabavale vašega kosmatinca. Poleg tega da so odlične za zobe, bodo njihova zdrava omega olja poskrbela tudi za zdrav in sijoč kožuh.

 

Na zalogi

Šifra: 5060184245272 Kategoriji: , Oznaka: ID izdelka:5561

Opis

Linija izdelkov Truly Naturals predstavlja popolnoma naravne priboljške, ki v prvi vrsti poudarjajo pomembnost kakovostnih sestavin. Enostavni, slastni in lokalno proizvedeni priboljški bodo zdrav in okusen priboljšek za vsakega psa.

Vsebina: 2 večja zvitka iz ribjih kož

Znamka

Lily's Kitchen

Lily's Kitchen je 'prava hrana za pse in mačke', saj je tako tudi videti in tako diši. Je iz polnovrednih, naravnih, organskih sestavin, ki so odlčnega vonja in okusa. Ta naravna hrana za pse in mačke je narejena iz pravega mesa, ekološko pridelanih stročnic, ekološko pridelane zelenjave, ekološko pridelanega sadja in zelišč. Hrana ne vsebuje derivatov in pulpe (neprebavljivega dela sadja in zelenjave), ampak le cele sestavine. Ne vsebuje barvil, arom, sladil ali konzervansov. Prav tako v tej hrani tudi ne boste našli GSO (gensko spremenjenih organizmov), koruze, pšenice ali soje. Naši ljubljenčki so le toliko zdravi, kolikor je zdrava hrana, ki jo jedo. Če jih hranimo s hrano polno neprebavljivih beljakovin in z visokim deležem ogljikovih hidratov, se ne bodo nikoli počutili zadovoljni in nahranjeni po obroku. Ne le to, lahko so podvrženi mnogim obolenjem in boleznim. Lily's Kitchen prava hrana za pse in mačke ima tudi holistični certifikat. To pomeni, da pri Lily's Kitchen uporabljajo le surovo hrano najboljše kvalitete, ki odseva naravno prehrano mačk in psov, dodana pa ji je vrsta skrbno in strokovno izbranih zelišč. Saj dobra hrana pomeni dobro zdravje.

Dodatne informacije

Teža 80 g

SESTAVA

100% sušene kože belih rib (odvisno od sezonskega ulova: vahnja, morski losos, polenovka, mol, trska, plošča in leng)

ANALIZA

Povprečna vsebnost na 100g: beljakovine 80%, maščobe in olja 2.5%, pepel 11%, vlaknine 0.1%, vlaga 10%

Kalorična vrednost: 287kcal/100g

O LILY'S KITCHEN

Ta naravna hrana za pse in mačke je narejena iz pravega mesa, organskih stročnic, organske zelenjave, organskega sadja in zelišč. Hrana ne vsebuje živalskih derivatov in pulpe (neprebavljivega dela sadja in zelenjave), ampak le cele sestavine. Ne vsebuje barvil, arom, sladil ali konzervansov. V njej nikoli ne boste našli pšenice, koruze in soje, GSO, aditivov in drugih kemikalij. Pripravljena je po holističnih načelih, večina embalaže pa je biorazgradljiva ali pa primerna za recikliranje.
Hrana je v celoti proizvedena znotraj EU iz sestavin najvišje kakovosti in z velikim poudarkom na etičnosti proizvodnje.

Lily’s Kitchen se ponaša kar s tremi certifikati:
– OF&G (Organic Farmers and Growers)
– BAHNM (British Association of Holistic Nutrition and Medicine)
– The Ethical Organisation (etična proizvodnja)

Lily’s Kitchen je tudi članica organizacije PETA, ter ne podpira invazivnih testiranj na živalih. Vse izdelke namreč testira Lily in njeni živalski prijatelji.

V letu 2016, na 90. rojstni dan Kraljice Elizabete II., je bilo podjetje Lily’s Kitchen počaščeno tudi z laskavo nagrado Queen’s Award for Enterprise in Innovation.

Sicer pa je Lily’s Kitchen tudi med ustanovitvenimi člani B Corp skupnosti v Združenem Kraljestvu. Gibanje B Corp je globalna skupnost podjetij, ki uporabljajo svojo poslovno moč za reševanje socialne in okoljske problematike.

LK-certifikati

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hrustljave ribje kože”