Anibio Tic-Clip obesek proti klopom in bolham

24,90 

Ta obesek proti klopom, bolham, pršicam je 100% netoksična vodoodporna zaščita, ki deluje 2 leti na mačkah in psih ter mladičih.

  • 100% Netoksičen
  • Brez insekticidov
  • Deluje proti bolham, klopom, ušem, pršicam in peščenim bolham
  • Vodoodporen
  • Neškodljiv za ljudi in živali
  • Brez vonja (nima negativnih posledic na voh živali) in zvoka
  • Uporablja se lahko za živali vs eh starosti, vključno z mladiči

Ni na zalogi

Šifra: 4025332950010 Kategorije: , , , , , ID izdelka:6185

Opis

KAKO DELUJE?

AniBio Tic-Clip – obesek deluje na osnovi sproščanja bio energije, ki žival ščiti pred zajedavci in insekti vseh vrst. Bioenergija je očem nevidna, zato si včasih težko predstavljamo kako tovrstni  izdelek deluje. Izredno pozitivni rezultati testiranj in uporaba v praksi, v zadnjih nekaj letih dokazujejo moč in učinkovitost te ne toksične rešitve.
Obeski Anibio Tic-clip so narejeni tako da je v njih vgrajena posebna plast  sevajoče bioenergije z visoko zmogljivostjo. Okrog obeska in s tem okrog živali se ustvari posebno vibracijsko polje. S tem postane pes ali mačka za klope in bolhe “nezanimiv” – živali ne zaznajo. Klopi in bolhe na žival ne bodo več reagirali.

Po mnogih letih raziskovanja in testiranja skupnega z Nemškim podjetjem Hess & Volk GmbH, smo izdelali  AniBio Tic-Clip, ki je dosegel izjemne uspehe pri odganjanju bolh in klopov povsod po Evropi. Mnogi uspešni vzreditelji uporabljajo ta izdelek, saj je zanesljiv in neškodljiv.
Obesek AniBio Tic-Clip deluje 2 leti. Po tej dobi ga je potrebno zamenjati, ker se iztroši vanj vgrajena posebna plast  sevajoče bioenergije.

Proizvaja: Specht Bio-Pharma, Nemčija

Znamka

Anibio

NAVODILO ZA UPORABO

AniBio Tic-Clip – navodila za uporabo:

AniBio Tic-Clip obesek morate sestaviti tako, da nanj namestite priložena obročka (glej sliko). Če je pes velike pasme (nad 20 kg), uporabite oba obročka. Pri majhnih pasmah in mačkah pa je dovolj samo en obroček.

Pomembno: Vedno uporabljajte samo obročka, ki sta priložena izdelku, saj sta le-ta in takšna kot sta sestavni del Tic-Clip obeska in brez njiju obesek ne deluje pravilno oz. sploh ne deluje.

Obročka bosta sprožila delovanje bio energije, vgrajene v tic-clip obesku.

Tic-Clip obesek namestite na ovratnico psa ali mačke. Obesek mora biti na živali ves čas, saj je le na ta način zagotovljena in se ohranja celostna zaščita živali. Če boste obesek odstranili, bo v kratkem času izginila zaščitna energija. V tem primeru boste morali ponoviti celoten postopek vključno s časovno distanco, ki je potrebna, da se doseže popolni učinek in s tem zaščita.

Odstanjevanje obeska/ovratnice za kratek čas (npr. kopanje, česanje) ne vpliva na učinkovitost zaščite.
Ponoči ali ob drugih priložnostih vam odsvetujemo snemanje ovratnice in z njo Tic-Clip obeska. Če pa je to nujno svetujemo, da obesek postavite  čim bližje psa ali mačke.

AniBio Tic-Clip – nasvet kupcem:

Popolna aktivacija obeska Tic Clip od trenutka namestitve na pasjo ali mačkino ovratnico, ponavadi traja od 0 do 10 dni, lahko pa tudi več.
Učinkovitost obeska Tic Clip  je odvisna od jakosti imunskega sistema živali. Slabši kot je imunski sistem, slabše deluje Tic-Clip obesek.
Prav tako učinkovitost obeska lahko pade zaradi resnih bolezenskih težav živali, če ima žival vročino ali pa se učinkovitost zmanjša nekaj dni po tem, ko je bila žival cepljena. Ostali stranski učinki niso bili zaznani.

Razmislite !

Imunski sistem je neposredno povezan s kvaliteto hrane s katero hranite vašega psa ali mačko. Nizko cenovne hrane, zagotovo niso priporočljive in primerne za zdravje vaše živali.  Če se boste soočili s problemom ”neučinkovitosti” obeska Tic-Clip, razmislite o hrani in imunskem sistemu vašega ljubljenčka.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Anibio Tic-Clip obesek proti klopom in bolham”

Morda vam bo prav tako všeč…