Novice

Bodi eko – kupuj rabljeno

Vsakemu pasjemu/mačjemu ‘staršu’ se kdaj zgodi, da ob pogledu na zalogo opreme in igrač svojega kosmatinca pomisli, da ga je pri nakupih nekoliko zaneslo… Nekateri kosmatinci imajo doma cele zaboje in omare igrač (ki jih naš kuža še povoha ne), oprsnic in ujemajočih povodcev (ki so bili super luštni, a jih je naš kuža prerasel), raznih pripomočkov (za katere smo mislili, da bodo super uporabni, a nam nekako ne pridejo prav), itd…

Zakaj ne bi tem lepim in uporabnim predmetom ponudili še ene priložnosti?

V duhu načela ZMANJŠAJ – PONOVNO UPORABI – RECIKLIRAJ smo se odločili, da vam drage stranke omogočimo izmenjavo vaših rabljenih, a ohranjenih izdelkov za pse in muce. Verjamemo, da bomo tako zmanjšali prekomerno potrošnjo in omogočili, da bo marsikateri izdelek dlje časa v uporabi, namesto da bi romal na smetišče.

KAKO POTEKA PRODAJA:

1. Ko se odločite, kateri izdelek želite oddati v prodajo, nam na naš e-mail naslov pošljete sporočilo:

  • z naslovom SECOND HAND
  • ter s fotografijami izdelkov, ki bi jih želeli dodati v ponudbo

2. Ko se preko e-maila dogovorimo kateri izdelki bi bili primerni za prodajo in kateri ne, nam izdelke pošljete na naš naslov, v paketu pa pripišete svoje podatke: IME IN PRIIMEK, E-MAIL NASLOV in TELEFONSKO ŠTEVILKO.

3. Mi nato izdelke pregledamo, določimo ceno in vam pošljemo v pregled in podpis pogodbo.

4. Izdelke nato fotografiramo in uvrstimo v prodajo.

5. Ko se izdelek proda, prodajalcu izdamo dobropis za nakup v Eko Brlogu v znesku, ki smo ga določili v pogodbi.

Izdelki, ki jih bomo uvrstili v prodajo morajo biti seveda v dobrem stanju. Lahko imajo kakšno sled uporabe, a prosimo naj bodo izdelki ohranjeni, čisti! in varni za uporabo. V mislih imejte, da naj bo izdelek ob prodaji v takšnem stanju, kakršnega bi sprejeli oz. kupili tudi sami. Izdelki, ki ne bodo ustrezni bodo izločeni iz prodaje.

V prodajo sprejemamo le izdelke za pse in mačke, brez večjih predmetov kot so postelje, transporterji in boksi ter praskalniki (saj imamo žal omejen skladiščni prostor).

KAKO POTEKA NAKUP:

Nakup rabljenih izdelkov poteka, kakor nakup ostalih izdelkov v naši trgovini. Velja pa za nakup rabljenih izdelkov princip VIDENO – KUPLJENO. Kupite jih lahko skupaj z drugimi izdelki iz naše ponudbe ali pa posamično, vedno pa veljajo ista pravila in pogoji. Pri nakupu rabljenih izdelkov le žal ne boste mogli koristiti popustov pri nakupu, saj bodo izdelki že tako zelo ugodni.

V naši spletni trgovini smo dodali nov zavihek SECOND HAND, kjer bomo redno objavljali rabljene izdelke, ki bodo prispeli v našo ponudbo. A brez vas, dragi obiskovalci, ideja ne bo zaživela. Zato vas prosimo, da prevetrite svoje pasje in mačje omare ter se poslovite od izdelkov, ki vam več ne služijo.

Verjamemo, da nam bo skupaj uspelo ustvariti nekaj čisto posebnega in z malimi koraki spremeniti svet na lepše. Hvala, ker ste z nami!

Zdaj pa hitro v omare in akcija! 😉

 

Podobni prispevki