PrijavaZapri

Pozabljeno geslo?
Pozabljeno uporabniško ime ?
Registracija

Ob težavah pri prijavi ali registraciji, nas na kontaktirajte na info@eko-brlog.com ali preko kontaktnega obrazca tukaj.

Postanite naš poslovni partner

Postanite naš poslovni partner na področju trženja in prodaje visokokakovostnih, bioloških ter ekoloških izdelkov blagovnih znamk Lily's Kitchen ter BecoPets.

Postanite naš poslovni partner na področju trženja in prodaje visokokakovostnih, bioloških ter ekoloških izdelkov blagovnih znamk Lily's Kitchen ter BecoPets.

Nudimo vam možnost prodaje visokokakovostnih izdelkov uveljavljenih blagovnih znamk, ki zagotavljajo visoko zadovoljstvo vaših kupcev. Do sedaj smo razvili dobre poslovne odnose s številnimi specializiranimi trgovinami ter veterinarskimi ambulantami.

Naši izdelki ohranjajo kakovost življenja vaših ljubljenčkov ter hkrati pomagajo ohranjati naš planet. Visokokakovostni in ekološki izdelki za kosmatince so novost na našem tržišču, a hkrati tudi izjemno zanimiva pridobitev, ki jo z navdušenjem pozdravlja vse več skrbnikov živali. Zdravi, prijazni, etično proizvedeni in lepi izdelki, ki jih najdete v naši ponudbi bodo zagotovo zadovoljili še najbolj zahtevnega kupca.

Kontaktirajte nas za več informacij in za ponudbo, ki smo jo pripravili za vas.

Želimo si sodelovanja z zanesljivimi partnerji, ki želijo svojim kupcem nuditi le najboljše zanje in za njihove ljubljenčke.

 

POGOJI POSLOVANJA

1. NAROČILA

Naročila sprejemamo preko e-pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali preko telefonske številke 070/263-344. Blago lahko naročate tudi preko naše veleprodajne naročilnice (lahko vam jo posredujemo na vašo zahtevo), tako da v stolpec NAROČILO vpišete količino. Dokument pošljite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

2. DOSTAVA

Brezplačna dostava je za naročila nad zneskom 200 € (brez DDV - neto veleprodajne cene), sicer pa je dostava obračunana po veljavnem ceniku dostavne službe.

3. CENIK

Cene v ceniku se lahko spremenijo brez napovedi, ker jih določamo na podlagi cen dobaviteljev. Blago po veleprodajnem ceniku lahko dobi le podjetje, ki je naš poslovni partner (pravne osebe) in je namenjeno nadaljnji prodaji.

4. PLAČILO

Pri prvih 3 naročilih po predračunu – znesek je nakazan na naš TRR, ki je odprt pri Delavski Hranilnici: SI56 6100 0000 5879 032. Kasneje se dogovarjamo o morebitnem odlogu plačila individualno. V primeru neupoštevanja plačilnih pogojev si pridržujemo pravico do zahteve plačila po predračunu.

 

KONTAKT

Za naročanje in več informacij pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. oz. pokličite 070/263-344.

 

ZASTOPNIK IN DISTRIBUTER ZA SLOVENIJO:

EKO BRLOG, Karel Završnik s.p., Brezje 43, 3330 Mozirje, ID za DDV: SI23307811

E-novice

Elektronski naslov:
INFO

Telefon: +386/(0)70-263-344
E-pošta: info@eko-brlog.com

EKO BRLOG, Karel Završnik s.p.
Brezje 43
SI-3330 Mozirje
Slovenia
 
Naša fizična trgovina je trenutno zaprta.
Za naročila in dostavo v Celje nas pokličite in z veseljem vam bomo pomagali.