PrijavaZapri

Pozabljeno geslo?
Pozabljeno uporabniško ime ?
Registracija

Ob težavah pri prijavi ali registraciji, nas na kontaktirajte na info@eko-brlog.com ali preko kontaktnega obrazca tukaj.

Novice in dogodki

Na tem mestu vas bomo obveščali o akcijah, novostih in promocijskih aktivnostih, ki jih bomo pripravljali za vas in vaše cenjene stranke.

 

DOGODKI, KJER SE LAHKO SREČAMO

MAREC

18.3. - Predstavitev blagovnih znamk Lily's Kitchen ter BecoPets v trgovini za male živali v Izoli

APRIL

7.4. - Predstavitev blagovnih znamk Lily's Kitchen ter BecoPets na dnevu odprtih vrat veterinarske klinike in trgovine za male živali Jang v Novem mestu.

MAJ

 

6.3.2017 - Napovedujemo nove izdelke v naši ponudbi. Prihaja For All Dogkind - naravna nega za vsakega psa!

Že v tem tednu bomo na naših prodajnih policah pozdravili naravne izdelke za nego. For All Dogkind so čisto sveža linija izdelkov za nego psov, ki so narejeni iz 97% naravnih sestavin, brez kakršnihkoli kemikalij, vključno s parabeni, sulfati in petrokemikalijami. Vsebujejo 100% čista eterična olja in ekstrakte ter organske sestavine, ki so etično pridobljene. Izdelki so plod angleškega znanja in so odobreni s strani veterinarjev.

Naše kosmatince bomo na naraven način lahko razvajali s kar 4 različicami:

  • 2-v-1 vsakdanji šampon in balzam (povprečna koža in dlaka)
  • Šampon za globinsko čiščenje (umazana koža in dlaka)
  • Enostavno pomirjujoči šampon (občutljiva koža in dlaka)
  • Super blažilni šampon (srbeča koža in dlaka)

 

21.6.2016 - Napovedujemo prihod nove ekološko osveščene hrane za pse proizvajalca Beco Pets

Res je, veselimo se prihoda nove ekološke in etično proizvedene hrane za pse. Proizvajalec ekoloških izdelkov za pse Beco Pets se je namreč odločil za revolucijo v pasji prehrani. Prav vsaka sestavina je lokalnega izvora in etično pridobljena. Vse od mesa, jajc, zelenjave in zelišč. Tudi embalažo je mogoče kompostirati! Na voljo bodo trije slastni okusi BREZ ŽIT:

 

  • piščanec iz proste reje
  • ribe iz trajnostnega ribolova
  • prostoživeč divji prašič

 

Spremljajte nas in ne zamudite priložnosti, da to novost med prvimi ponudite svojim strankam!

 

P.S. Beco Pets v Sloveniji lahko sledite tudi na Facebook-u.

 

25.4.2016 - Lily's Kitchen je prejemnica nagrade Queen's Award for Enterprise and Innovation

Na 90. rojstni dan Kraljice Elizabete II., je bilo podjetje Lily's Kitchen počaščeno z laskavo nagrado Queen’s Award for Enterprise in Innovation. V 50-letni tradiciji podeljevanja tovrstnih naslovov je Lily's Kitchen tako postala prvi prejemnik, ki proizvaja hrano za živali. Ob tej priložnosti, se veselimo tudi mi in se vam zahvaljujemo za vaše zaupanje ter podporo.

 

25.1.2016 - Beco Pets se potegujejo za Evropsko poslovno nagrado EBA 2015/2016 (European Business Award)

GLASUJTE ZA BECO PETS! Oglejte si odlično predstavitev podjetja Beco Pets in oddajte svoj glas na izboru za European Business Awards!

19.1.2016 - Lily's Kitchen je postala B Corporation in kaj to pomeni

Henrietta Morrison, CEO in ustanoviteljica Lily’s Kitchen:

“Postati ustanovitveni član B Corporation skupnosti v Združenem Kraljestvu je bilo izjemno navdušujoče potovanje in eden mojih največjih dosežkov. Ko sem se lotila podviga priprave prave hrane za pse in mačke, sem si zamislila ustvarjanje pozitivnih sprememb v življenju naših ljubljenčkov. Po izjemnem odzivu skrbnikov živali, o tem kako je hrana Lily's Kitchen spremenila ne le življenje njihovih ljubljenčkov, pač pa tudi njihovo lastno življenje, sem sprevidela da ne gre le za živali. Pri Lily's Kitchen, sprejemamo vse kar je posebnega v povezavi in odnosu med živalmi, ljudmi ter planetom, in to uporabljamo kot gonilno silo pri ustvarjanju pozitivnih sprememb v širši skupnosti. S tem, ko smo postali del B Corp, je dobilo vso naše vsakodnevno delo odlično podlago za pospešitev naše vizije - ˝Warming Hearts, Feeding Souls, Enriching Lives” (Ogrevanje srca, hranjenje duha, bogatenje življenja).

James Perry, direktor, B Lab Združeno Kraljestvo:

“Z veseljem pozdravljamo Lily’s Kitchen med ustanovitvenimi člani B Corp skupnosti v Združenem Kraljestvu. Gibanje B Corp je globalna skupnost podjetij, ki uporabljajo svojo poslovno moč za reševanje socialne in okoljske problematike. Združuje več kot 1400 podjetij v 42 državah in preko 120 industrijah. Združeno Kraljestvo je v odličnem položaju za vodenje te globalne skupnosti, podjetja kot je Lily's Kitchen pa so odličen zgled, kako lahko podjetje prevzame vodstvo na svojem področju dela."

 

 

10.12.2015 - Na voljo že novi eko izdelki linije BecoPets

Z veseljem vam sporočamo, da so v Sloveniji že na prodaj novi izdelki za pse in mačke BecoPets.

Med novostmi smo podravili manjši različici igrač BecoHoop in BecoBall on Rope, frizbi iz naravnih materialov in kar 6 novih mačih mehkih igrač ter 2 novi mehki pasji igrači s piskačem. Med nujno opremo vsakega skrbnika psa ali mačke pa zagotovo spada tudi pokrovček za konzerve. Seveda takšen, ki je izjemno lepo oblikovan, dobro tesni in je praktečen, obenem pa tudi popolnoma netoksičen in brez BPA!

PREDSTAVITEV IZDELKOV: Novost so tudi čudovita lesena promocijska stojala in obešanke za police, ki so se pridružili že znanim stojalom za vrečke.

 

4.11.2015 - Predstavitveni video BecoThings PATS Telford

To jesen so BecoThings s svojo okolju prijazno linijo izdelkov za živali sodelovali na velikem mednarodnem sejmu PATS Telford v Veliki Britaniji.

Vas zanima, kaj so pripravili za nas? Oglejte si njihov predstavitevni video z dogodka. Nekaj izmed novosti bo prav kmalu na voljo tudi na našem tržišču!

E-novice

Elektronski naslov:
INFO

Telefon: +386/(0)70-263-344
E-pošta: info@eko-brlog.com

EKO BRLOG, Karel Završnik s.p.
Brezje 43
SI-3330 Mozirje
Slovenia
 
Naša fizična trgovina je trenutno zaprta.
Za naročila in dostavo v Celje nas pokličite in z veseljem vam bomo pomagali.