PrijavaZapri

Pozabljeno geslo?
Pozabljeno uporabniško ime ?
Registracija

Ob težavah pri prijavi ali registraciji, nas na kontaktirajte na info@eko-brlog.com ali preko kontaktnega obrazca tukaj.

Ponudba

LILY'S KITCHEN

Lily's Kitchen je 'prava hrana za pse in mačke', saj je tako tudi videti in tako diši. Je iz polnovrednih, naravnih, organskih sestavin, ki so odlčnega vonja in okusa.

BECO PETS

Beco Pets so izdelki za kosmatince, ki so zabavni in hkrati tudi okolju prijazni. Odlikujejo jih inovativni materiali in sveže ideje za ekološke alternative vsakdanjim izdelkom. Sprijaznimo se, vsi moramo opraviti svoj delež pri ohranjanju narave!

PLANET DOG

Njihova misija je zabavati, raziskovati, podpirati, razvijati, ustvarjati, izobraževati in proslavljati...vse to v imenu psov. Zagotavljajo finančna sredstva, tistim ki jih potrebujejo, izobražujejo svoje stranke o problemih povezanih s psi in proizvajajo nestrupene igrače, ki jih je mogoče reciklirati.

ARTHUR LOVES TO WALK

Arthur loves to walk je podjetje iz Velike Britanije, ki ustvarja lepe, izvirne in unikatne ovratnice ter povodce. Izdelki so narejeni iz omejene serije potiskanega blaga iz čistega bombaža, z okolju prijazno obdelavo, ki ščiti pred vodo in madeži. Trojni šivi zagotavljajo moč in trajnost izdelkov, jedro iz naravnih vlaken pa naredi njihove ovratnice in povodce mehke, prožne in močne.

NINA OTTOSSON

Originalno oblikovanje in razvoj pasjih aktivnih iger in igrač že od leta 1990. Izdelki, ki se skrivajo pod blagovno znamko Nina Ottosson so izjemno trajni in so zasnovani tako, da stimulirajo pasji um ter hkrati krepijo posebno vez s človekom. Vsaka igrača ima edinstven mehanizem, ki zahteva tako mentalno kot fizično spretnost na poti do skrite nagrade.

PAWZ

PAWZ so edina pasja obuvala na svetu, ki so vodoodporna, primerna za večkratno uporabo in so poleg tega tudi biorazgradljiva.

E-novice

Elektronski naslov:
INFO

Telefon: +386/(0)70-263-344
E-pošta: info@eko-brlog.com

EKO BRLOG, Karel Završnik s.p.
Brezje 43
SI-3330 Mozirje
Slovenia
 
Naša fizična trgovina je trenutno zaprta.
Za naročila in dostavo v Celje nas pokličite in z veseljem vam bomo pomagali.