PrijavaZapri

Pozabljeno geslo?
Pozabljeno uporabniško ime ?
Registracija

Ob težavah pri prijavi ali registraciji, nas na kontaktirajte na info@eko-brlog.com ali preko kontaktnega obrazca tukaj.

O nas

Dobrodošli v našem Eko Brlogu. Tu bivamo pasji in mačji ljudje, ki svoje živali vedno postavljamo na prvo mesto. Zato jim želimo tudi ponuditi izključno najboljše. Kljub temu pa se zavedamo, da s svojim ravnanjem vedno vplivamo tudi na okolje. Zato smo v našem udobnem Brlogu zbrali le okolju prijazne izdelke za oskrbo in nego malih živali, ki pa so gotovo bolj prijazni tudi do vaših ljubljenčkov.

Kako? Enostavno. Naravni, organski, okolju prijazni izdelki bodo brez dvoma pozitivno vplivali na zdravje in počutje vaših živali – ki pa so konec koncev precej bolj prvinske in niso vajene bivanja sredi plastične, najlonske in umetne džungle. Zakaj jim torej ne bi privoščili organske hrane, ovratnice iz naravnih materialov, posodice iz bambusovih vlaken, šampona brez kemikalij, repelenta brez pesticidov in ležišča brez sintetike?

Nismo trgovci, smo ljubitelji živali. In naša trgovina, ni trgovina – pač pa je brlog. In prav ta Brlog sva v celoti in z ljubeznijo ustvarila absolventka veterine in absolvent živilstva in prehrane. Je plod najine domišljije, je del najine skupne zgodbe in je sad najinega dela. Vljudno ste vabljeni, da pokukate skozi vrata našega Brloga in pogumno zakorakate v nov svet – zdrav, prijazen in ustvarjen z ljubeznijo.

Kako biti EKO skrbnik živali?

 • Zdrava hrana

  Že dolgo vemo da smo kar jemo. To velja tudi za živali, in v zadnjih desetletjih je industrija, ki proizvaja pasjo in mačjo hrano izjemno močna in raznolika...

  Več
 • Kupujemo pametno

  Najbolj ekološko je seveda kupovati manj. A ker pogosto preprosto potrebujemo (in sprijaznimo se: imamo radi) nove reči, je pomembno predvsem...

  Več
 • Naravna nega

  Bolhe, klopi, sveže pognojena polja, sprehod po dežju… Včasih je treba našega kosmatinca tudi okopati. Pika. Naravni izdelki niso le okolju prijazni...

  Več
 • Odgovornost, odgovornost

  Imejmo manj živali, in za tiste ki jih imamo res dobro in odgovorno poskrbimo. Posvojimo psa ali mačko iz zavetišča in kastrirajmo ter sterilizirajmo svoje živali.

  Več

Ekipa