PrijavaZapri

Pozabljeno geslo?
Pozabljeno uporabniško ime ?
Registracija

Ob težavah pri prijavi ali registraciji, nas na kontaktirajte na info@eko-brlog.com ali preko kontaktnega obrazca tukaj.

Kako naročati?

POSTOPEK NAKUPA V NAŠI SPLETNI TRGOVINI

1. Pred nakupom v naši spletni trgovini se je potrebno registrirati. To storite s klikom na gumb REGISTRACIJA (ki je v zgornjem desnem kotu) in vnosom vaših osebnih podatkov. Ob tem ne pozabite izpolniti tudi predelek VAŠI PODATKI, ki je na spodnji levi strani ekrana – v predelku VAŠ RAČUN (pod KOŠARICO).

2. Ko vnesete vse podatke, lahko brez težav brskate po trgovini in dodajate ter odstranjujete izdelke iz košarice. Potem, ko ste dodali vse izdelke, ne pozabite obkljukati okenca pri POGOJIH POSLOVANJA.

3. Nato lahko določite NAČIN DOSTAVE (na voljo imate 3 možnosti dostave) ter NAČIN PLAČILA.

4. Na koncu le še pregledate naročilo in ga oddate.

5. Vaše naročilo nato v kar najkrajšem možnem času obdelamo. Postopek se lahko nekoliko zavleče le v primeru plačila po predračunu, saj lahko pošiljanje izvedemo šele po prejemu sredstev na naš TRR. Postopek nam lahko pomagate pospešiti tako, da nam po opravljenjem plačilu pošljete dokazilo o plačilu na naš e-mail naslov. 

6. Paket z vašim naročilom skrbno zapakiramo, vi pa ga prejmete na želeni naslov v roku nekaj delovnih dni!

Če imate še vedno težave pri nakupu, ali pa si želite našega nasveta oz. dodatnih informacij o določenih izdelkih, ne odlašajte z vprašanjem. Kontaktirate nas lahko preko spletnega obrazca, lahko nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pa pokličete na 070/263-344 in z veseljem vam bomo pomagali po najboljših močeh.

 

ZA VAS SE TRUDIMO IZBOLJŠATI NAŠE STORITVE IN VAM ZAGOTOVITI UDOBNO NAKUPOVANJE. A VČASIH SE KAJ ZALOMI...

Eko Brlog je butična trgovina z omejeno zalogo izdelkov. Določeni izdelki so na voljo v majhnih količinah ali pa so unikatni in tako dostopni le v posameznih kosih. Kljub temu se bomo trudili, da bo naša spletna poslovalnica bogato založena in da bo ponudba kakovostna ter raznolika, obenem pa vas prosimo za razumevanje in potrpljenje ob morebitni nedobavljivosti določenih izdelkov. Ker smo ekološko osveščeni pri pripravi pošiljke in zavarovanju blaga ob pošiljanju, uporabljamo karton in drugo ponovno uporabljeno embalažo. Tudi sami vas pozivamo k čim bolj ekonomičnem naročanju blaga in ravnanju z embalažo!

E-novice

Elektronski naslov:
INFO

Telefon: +386/(0)70-263-344
E-pošta: info@eko-brlog.com

EKO BRLOG, Karel Završnik s.p.
Brezje 43
SI-3330 Mozirje
Slovenia
 
Naša fizična trgovina je trenutno zaprta.
Za naročila in dostavo v Celje nas pokličite in z veseljem vam bomo pomagali.