PrijavaZapri

Pozabljeno geslo?
Pozabljeno uporabniško ime ?
Registracija

Ob težavah pri prijavi ali registraciji, nas na kontaktirajte na info@eko-brlog.com ali preko kontaktnega obrazca tukaj.

Dobrodošli!

Dobrodošli na naši spletni strani! Eko Brlog je prva okolju prijazna trgovina za kosmatince v Sloveniji. Tu najdete organske, ekološke, naravne in okolju prijazne izdelke za oskrbo in nego psov, mačk in malih živali. Za vas smo izbrali le izdelke visoke kakovosti, ki so zdravi tako za vaše živali kot tudi za vas, poleg tega pa imajo kar najmanjši vpliv na okolje.

Izbirčni smo pri sestavi našega prodajnega programa, saj si želimo našim strankam ponuditi res izjemne izdelke, ki jim bodo dobro in dolgo služili in ki bodo življenje kosmatincev čim bolj polepšali in popestrili.

Več o naši zgodbi in ljudeh, ki jo pišemo, lahko preberete v rubriki O nas. Z veliko truda in seveda z velikim veseljem do našega dela smo v Slovenijo pripeljali kar nekaj novih, inovativnih in ekoloških blagovnih znamk, ki upamo da bodo popestrile in osvežile ponudbo za male živali na našem trgu. Več o izdelkih, ki vam jih ponujamo, najdete v kategoriji Ponudba. Če vas zanima, o čem razmišljamo in kaj vse pripravljamo za vas, lahko novice spremljate na našem Blogu ali pa se nam pridružite na Facebooku in Instagramu

Zadnje objave

 • 13 Okt Obiščite nas na sejmu Narava-zdravje 2017

  Ta teden nas boste od četrtka, 12.10. do nedelje, 15.10. našli na Sejmu Narava Zdravje na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani!


  Kot prva okolju prijazna trgovina za kosmatince v Sloveniji, bomo predstavljali najboljše ekološke, certificirano organske in naravne izdelke za pse in mačke na našem tržišču.

  Postregli vam bomo z vsemi informacijami, odgovorili na vaša vprašanja in z veseljem pokramljali z vami o vaših kosmatincih. Pripravili pa smo tudi čisto posebne sejemske popuste, vzorčke in darilca.

  Se vidimo?

   

  P.S. Vsi obiskovalci lahko v času trajanja sejma izkoristite tudi 10% popust pri nakupu v spletni trgovini. Ob zaključku naročila vpišite v polje za komentar NARAVA-ZDRAVJE2017 in popust bomo naknadno obračunali.

Novice

Košarica

 x 
Košarica je prazna

E-novice

Elektronski naslov:
INFO

Telefon: +386/(0)70-263-344
E-pošta: info@eko-brlog.com

EKO BRLOG, Karel Završnik s.p.
Brezje 43
SI-3330 Mozirje
Slovenia
 
Naša fizična trgovina je trenutno zaprta.
Za naročila in dostavo v Celje nas pokličite in z veseljem vam bomo pomagali.