DOSTAVA PO SLOVENIJI

Pakete odpošiljamo z dostavno službo DPD. Stroški dostave bodo po izbiri dostavne službe obračunani v spletni trgovini in bodo prikazani na računu.

Stroški dostave

Pri naročilu do 35,00€:

  • Plačilo po predračunu – 2,50€
  • Plačilo po povzetju – 3,50€

Pri naročilu nad 35,00€ je pošiljanje ne glede na način plačila BREZPLAČNO, paket pa vam pošljemo z dostavno službo DPD.

Čas dostave:

Vse izdelke iz naše spletne trgovine odpošljemo v 2-3 delovnih dneh od prejema naročila oz. plačila predračuna. V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi, vas o tem obvestimo po telefonu ali elektronski pošti in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka. Načeloma se predaja paketov dostavni službi izvaja vsako jutro.

Pomembno!

Dostava z dostavno službo DPD: Dostava pošiljk se vrši pretežno v dopoldanskem času, zato pri naročilu navedite naslov dostave in telefonsko številko, kjer boste v tem času dosegljivi. Če imate posebno željo za dostavo ali sporočilo za dostavljalca, le-to vpišite v polje za komentar ob oddaji naročila. Pred dostavo, boste o njej obveščeni preko e-maila ali mobilnega sporočila.

DOSTAVA NA HRVAŠKO

O pogojih in cenah dostave na Hrvaško nam prosim pišite na naš e-mail naslov: info@eko-brlog.com in z veseljem vam bomo pomagali.